TBF'den Ergin Ataman'a Destek

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), EuroLeague play-off turu ikinci maçinda dün oynanan Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv maçi sonrasi Israil takimindan bir teknik heyet personeli tarafindan tehdit edilen Panathinaikos ve A Milli Basketbol Takimi’nin Basantrenörü Ergin Ataman için destek mesaji yayimladi.

EuroLeague play-off serisi ikinci maçinda Yunan ekibi Panathinaikos, konuk ettigi Israil temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i 95-79 maglup etti ve seride durumu 1-1’e getirdi. Karsilasmanin ardindan A Milli Basketbol Takimi ve Panathinaikos’un Basantrenörü Ergin Ataman, Israil ekibinin teknik heyetinden bir personel tarafindan tehdit edildigini açikladi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) da sosyal medya hesabindan yayimladigi mesajla Ergin Ataman’a destek verdi. Federasyondan paylasilan mesajda, "A Erkek Milli Takim Basantrenörümüz Ergin Ataman’a gerçeklestirilen tehdidi kiniyoruz. Ülkemizi yurt disinda temsil eden hocamiza tam destek verdigimizi belirtiyor, kendisine basarilar diliyoruz" ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA