Talas Sporcu Fabrikasi Gögüs Kabartiyor

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin’in önemli projelerinden Sporcu Fabrikasi’nin bir parçasi olan Talasgücü Belediyespor altyapi takimlari, elde ettikleri basarilarla gögüsleri kabartmaya devam ediyor. Talasgücü Belediyespor’un U14 takimi Türkiye Sampiyonu olarak büyük bir basariya imza atarken 3 altyapi takimi Kayseri sampiyonu, 2 takimi ise grup birincisi olarak basarili bir sezon geçirdi.

Geçen yil A takimi tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3. Lige çikarak büyük bir basariya imza atan Talasgücü Belediyespor’da alt yas kategorilerinde de sampiyonluklarin arkasi kesilmiyor. Baskan Yalçin’in özel olarak ilgilendigi sporcu fabrikasi projesi yeni basarilarla devam ederken, sari lacivertli ekibin U14, U16 ve U18 takimlari Kayseri sampiyonu olarak zirveye çikti. U15 ve U17 takimlari da grup birinciligi elde etti.

U14 Türkiye Sampiyonu

U14 takimi geçtigimiz günlerde Bolu’da oynan dörtlü finalin ardindan Istanbul Kartalspor’u 3-1 yenerek Türkiye sampiyonu olmus, Baskan Yalçin sampiyon takimi gece yarisi karsilayarak tebrik etmisti. U16 takimi ise grubunu birinci tamamlayarak Kayseri sampiyonlugunu kazanirken, U18 takimi da geçen yilin U17 Türkiye sampiyonu olan Elazig Il Özel Idarespor’u 1-0 maglup ederek Sivas grubunda finale kaldi. Her kademede adindan söz ettiren Talasgücü’nün U11, U12 ve U13 takimlari da önümüzdeki hafta oynanacak ilk kademe maçlarina hazirlanirken, gruplarini birincilikle tamamlayan U15 ile U17 takimlari ise Kayseri sampiyonlugu için gelecek hafta oynanacak maçlari bekliyor.

Baskan Yalçin’dan kutlama

Konuyla ilgili degerlendirmede bulunan Talas Belediye Baskani ve Talasgücü Belediyespor Kulübü Onursal Baskani Mustafa Yalçin, “Gençlere yapmis oldugumuz yatirimin karsiligini toplamaya devam ediyoruz. Yüz agartan projelerimiz arasinda Sporcu Fabrikasi vardi. Bunun bir parçasi olan Talasgücü Belediyesporumuzun altyapisi adeta Sampiyonluk Fabrikasi oldu. A takimimiz Bölgesel Amatör Lig’de sampiyon olarak 3. Lig’e yükselme basarisini elde ederek gençlerimize örnek oldu. U14 takimimiz Türkiye sampiyonu oldu. Diger yas gruplarinda da hem il hem bölge sampiyonluklarimiz arka arkaya geliyor. Her kademedeki sampiyonluklarda emegi olan hem sporcu kardeslerimize hem de teknik heyetimize tesekkür ediyor, gözlerinden ve gönüllerinden öpüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA