Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu Penaltilarla Güldü

Okul Sporlari Futbol Küçükler Grup Birinciligi maçlari Kayseri’de 12 ilden 250’yi askin sporcunun katilimiyla basladi. Ilk maç için sahaya çikan Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu, normal süresi 2-2 biten maçta rakibini penaltilar sonucu 5-2 maglup etti.

Kayseri’de 3 gün sürecek olan Futbol Küçükler Grup Birinciligi müsabakalari Il Müdürlügü Atatürk Spor Kompleksi Yan AçikSahada basladi.

Birinciligin ilk maçinda Kaysere temsilcisi Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu Kiz Futbol Takimi ile Kahramanmaras SümerOrta Okulu karsi karsiya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçin normal süresi 2-2 esitlikle sonuçlandi. Yapilan penalti atislarinda rakibine 5-2 üstünlük saglayan Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu sahadan galibiyet ile ayrildi. Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu Beden Egitimi Ögretmeni SafakAfan, centilmence mücadele eden her iki takim oyuncularini da kutlarken, “Maçlar öncesi iyi bir hazirlik dönemi geçirdik. Rakibimiz bizi oldukça zorladi ancak penaltilar sonucu kazandik. Simdi Pazar günü ikinci maçimiza hazirlanacagiz” dedi.

Talas 75. Yil Mühibe Germirli Ortaokulu, turnuvada ikinci maçini Hatay Sehit Atilla Kurt Orta Okulu ile Atatürk Spor Kompleksi Yan AçikSahada oynayacak.

Kaynak: İHA