Oltulu Saldiray Berk Gelecek Vadediyor

Futbol yetenegi, zeki ve teknik kapasitesi üst düzeyde olan Saldiray Berk Aykut oynadigi futbolla antrenörlerinin gözdesi oldu.

Oltu Mehmet Akif Ersoy Ortaokul birinci sinif ögrencisi Saldiray Berk Aykut, iki yildir düzenli olarak Oltu’da bulunan Trabzon futbol okulunda idmanlara devam ediyor. Trabzonspor alt yapisinin bir yildir gözlem altila tuttugu Saldiray Berk gelecek vadediyor. Idmanlari izleyen spor severler “Oltu’dan bir Arda Güler yetisiyor” diye degerlendiriliyor.

Oltu Gençlik personelinden Trabzon spor okullari Antrenörü Batuhan Ali Eti, “Bugüne kadar bizlere göstermis oldugu yetenegi ve performansi ile gelecekte iyi bir futbolcu olacaginin sinyalini veriyor. Bizler Saldiray Berk’in iyi bir futbolcu olabilmesi için elimizden geleni yapiyoruz, insallah basaracagimiza inaniyorum” dedi.

Trabzon futbol okulu antrenörlerinden Turan Yildiz, “Diger oyuncular oldugu gibi Saldiray Berk’te bizim için çok degerli ve çok yetenekli 2012 dogumlu kendisi ilerisinde Saldirayberk’ten çok sey bekliyoruz. Inandigimiz için buradayiz yeteneklerine güvendigimiz için buradayiz. Antrenmanlarimiz disinda bireysel çalismalarimizda tüm hiziyla devam ediyor. Umarim verdigimiz emeklerin sonucuna ulasiriz. Saldiray Berk Aykut yasitlarina göre buna Erzurum genelini de katabilirim zeki yetenekli teknik bir sporcumuz. Zaten en güvendigimiz özelligi de bu biraz öncede söyledigim gibi Saldiray Berk’i güzel yerlerde görecegiz” dedi.

Kaynak: İHA