Okan Buruk Açiklamasi 'Büyük Rekorlara Imza Atiyoruz'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada “Büyük rekorlara imza atiyoruz. Daha büyük rekorlar ve basarilar bizi bekliyor. Bunun mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Galatasaray deplasmanda Y. Adana Demirspor’u 3-0 maglup etti. Maç sonu basin toplantisinda konusan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana deplasmaninin zorlu oldugunu belirterek, “Adana deplasmani birçok takim için çok zordur. Maç öncesi muhtesem bir koreografi vardi. Maç atmosferi çok güzeldi. Oyuna bakacak olursak da bizlerin ofansif anlamda çok kolay pozisyon ürettigimiz oyunlardan biriydi. Oyun içerisinde rakibimizin de çok net pozisyonlari vardi. Kaptanimiz Muslera kendisi bir rekora imza atti. Galatasaray’in kazandigi 3 puanda önemli bir rolü vardi. Rakibimize verdigimiz pozisyonlardan dolayi mutlu degilim. Bugün buradan ayrilirken 7 puan önde ayriliyoruz. Bir sonraki maça da hazirlanirken rakiplerimizin maçlarini da bekleyecegiz. Kendi rekorumuzu geçtik, benim ve oyuncularim açisindan çok önemli. Herkese tesekkür ediyorum. Hep beraber bu rekorlari kiriyoruz. Büyük rekorlara imza atiyoruz. Daha büyük rekorlar ve basarilar bizi bekliyor. Bunun mutlulugunu yasiyoruz” ifadelerini kullandi.

Fenerbahçe ve Besiktas arasinda oynanacak maç hakkinda da sorulan soruya cevap veren Buruk, “Rakibimizin iki kanadi da çok geriye dönmedi. 56 kere ceza sahasina girip 25 sut atmisiz. Rakibimiz iyi savunma yapamadi. Biz hep kendi maçimiza odaklaniyoruz. Biz kendi maçlarimizi kazandigimiz için avantajli olan biziz. Rakibimizin puan kaybetmesi halinde bu puan farki 6 veya 7 olarak degisecek. Hiçbir sey bitmedi. Devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA