Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Baskanini Seçecek

Fenerbahçe Kulübü’nde yarin yapilacak Seçimli Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantisinda Sekip Mosturoglu, Nihat Tokat ve Sevil Becan baskanlik için yarisacak.

Fenerbahçe’de Seçimli Yüksek Divan Kurulu toplantisi yarin Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçeklesecek. Oy verme isleminin saat 15.00’te sona erecegi YDK toplantisi için adaylar açiklamalarda bulunurken, kongre üyelerine de çagri yapildi. Adaylardan Sekip Mosturoglu, "Yüksek ihtimalle sizinle tanisiyoruz. 3 Temmuz’u hep birlikte yasadik. Mutlaka bizlere ya Metris’te, ya Çaglayan’da, ya da Bagdat Caddesi’nde destek oldunuz. Siz benim, genis ailemin en degerli ferdisiniz. Bu vesileyle sizinle sahsen tanismak, degerli fikirlerinizi birinci agizdan dinlemek istiyorum. 26 Nisan Cuma günü 12.00-15.30 saatleri arasinda Faruk Ilgaz Tesislerimizdeki seçim ofisindeyim. Yüksek Divan Kurulu üyemiz olarak sizi yeni dönemde daha yakindan tanimayi, isteklerinizi dinleyip en kisa zamanda hayata geçirmeyi hedefliyorum. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu sadece Fenerbahçe’nin degil, Türk sporunun kaptan köskü olabilecek niteliklere sahip bir kuruldur. Biz bu potansiyeli mutlaka kullanmak, üyelerimizin kulübümüz ile olan baglarini, sahip oldugumuz kulüpçülük tecrübesi vesilesiyle güçlendirmek ve Fenerbahçe’mize maksimum fayda saglamak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Nihat Tokat: "Fenerbahçe’nin aydinlik gelecegini insa edecegiz"

Amaçlarinin kulübün birlik ve beraberligini güçlendirmek, taraftar ruhunu canlandirmak oldugunu belirten Nihat Tokat, "Yillardir bu kulübün bir parçasi olarak, sizinle birlikte Fenerbahçe sevgisini yasadik, paylastik ve büyüttük. Simdi, birlikte daha da ileriye gitme zamani geldigine inaniyorum. Benim için önemli olan sey, her birinizin sesini duymak ve kulübümüzü hep birlikte daha da güçlü hale getirmek. Bu seçimde sizlerin destegiyle Yüksek Divan Kurulu Baskani olarak, Fenerbahçe’nin gelecegine hep birlikte yön verecegiz. 27 Nisan’daki seçimde, katiliminizi ve desteklerinizi bekliyorum. Birlikte, Fenerbahçe’nin aydinlik gelecegini insa edecegiz" degerlendirmesinde bulundu.

Sevil Becan: "Daha güçlü ve daha etkili bir YDK’yi hep birlikte olusturacagiz"

Uzun yillar birçok görevde Fenerbahçe’ye hizmet ettigini vurgulayan Sevil Becan ise sunlari kaydetti:

"Fenerbahçe’mizin büyük degerlerinden olusan Yüksek Divan Kurulumuzun gelecegi için baskanliga adayim. Birligi ve beraberligi destekleyecek, kulübümüzün gücüne güç katacak projelerimizle daha güçlü ve daha etkili bir YDK’yi hep birlikte olusturacagiz. Uzun yillardir birçok görevle gönülden Fenerbahçe’mize hizmet ettim, bundan sonra da sizin desteginizle YDK Baskanligi görevi ile devam etmeye talibim."

Kaynak: İHA