Eczacibasi Dynavit, 'Yilin Kadin Spor Takimi' Seçildi

Eczacibasi Dynavit, Istanbul Okan Üniversitesi’nin düzenledigi, ögrenciler ile çalisanlarin oylariyla belirlenen 2023 Spor Ödülleri Töreni’nde ’Yilin Kadin Spor Takimi’ ödülüne layik görüldü.

Geçen sezon 2023 FIVB Dünya Kulüpler Sampiyonasi’nda rakibi V.Bank’i finalde 3-2 maglup ederek üçüncü kez Kulüpler Dünya Sampiyonu olan ve uluslararasi alanda imza attigi basarilarina bir yenisini daha katan Eczacibasi Dynavit’e, Istanbul Okan Üniversitesi tarafindan takdim edilen ödülü, Eczacibasi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atalik ve Eczacibasi Kulüp Müdürü Bilun Yilmaz aldi.

Eczacibasi Spor Kulübü Kulüp Müdürü Bilun Yilmaz, görüslerini su sekilde ifade etti:

"Eczacibasi Spor Kulübü olarak, gençlerin ve Okan Üniversitesi’nin degerli çalisanlarinin oylariyla "Yilin Kadin Spor Takimi" ödülünü kazanmis olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu ödülü, gençlerimizin ve toplumun spor sevgisinin, tutkusunun ve desteginin degerli bir göstergesi olduguna inaniyoruz. Ülkemizin voleybol alaninda gösterdigi basarilar ve ilerlemelerle dünyada voleybolun en önemli merkezlerinden biri haline geldigimiz bu zamanlarda Eczacibasi Spor Kulübü olarak bu ödüle bizi layik gördügünüz için tesekkür ederiz."

Kaynak: İHA