Besiktas, Tayyip Talha Sanuç Ile 3 Genç Futbolcusunun Sözlesmesini Yeniledi

Besiktas, savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç’un sözlesmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar sözlesme uzatti. Siyah-beyazlilar ayrica Besiktas Futbol Akademisi’nden yetisen Serkan Emrecan Terzi, Göktug Baytekin ve Yakup Arda Kiliç’in da sözlesmesini yeniledi.

Yeni sezon planlamasi kapsaminda Besiktas ilk olarak iç transfere yöneldi. Siyah-beyazlilar bu kapsamda savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç’un sözlesmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatildigini açikladi.

Siyah-beyazlilarin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapilan açiklamada, "Kulübümüz, 2022-2023 sezonundan bu yana Futbol A Takimimizin kadrosunda bulunan profesyonel futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç’la 2026-2027 sezonu sonuna kadar sözlesme uzatti. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Futbol Takimlari Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba ile bir araya gelen futbolcumuz Tayyip Talha Sanuç, yeni sözlesmeyi imzaladi. Samet Aybaba, yeni dönemde Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacagina inandigimiz Tayyip Talha Sanuç’a basarilar diledi" ifadeleri kullanildi.

Serdar Topraktepe ile yeniden forma sansi bulmaya basladi

2022-2023 sezonu basinda Adana Demirspor’dan transfer olan Tayyip Talha Sanuç, siyah-beyazli forma ile oynadigi 2 sezonda 27 maçta görev aldi ve 2 gol kaydetti.

Tayyip Talha, yasadigi uzun süreli sakatligin ardindan Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe ile birlikte yeniden forma sansi bulmaya basladi.



Genç futbolcularin da sözlesmeleri yenilendi

Besiktas, Futbol Akademisi’nden yetisen genç futbolcularin sözlesmelerini de yeniledi. Siyah-beyazlilar, Serkan Emrecan Terzi ve Göktug Baytekin ile 2026-2027 sezon sonuna, Yakup Arda Kiliç ile de 2027-2028 sezonu sonuna kadar sözlesme imzaladi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Besiktas Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba katildi.

Kaynak: İHA