Besiktas'in En Büyük Kozu Semih Kiliçsoy, Fenerbahçe Maçinda Sahada

Besiktas’ta sakatligi sebebiyle Süper Lig’de ve Türkiye Kupasi’nda oynanan MKE Ankaragücü müsabakalarini kaçiran Semih Kiliçsoy, Fenerbahçe’ye karsi forma giyecek. 18 yasindaki futbolcu, ligde attigi 10 golle takiminin en golcü ismi konumunda bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Besiktas, yarin saat 19.00’da baslayacak müsabakada Fenerbahçe’nin konugu olacak. Geçtigimiz sezon 4-2 galip geldigi Kadiköy deplasmanindan yine 3 puanla ayrilarak bu sezon taraftarina ilk kez derbi galibiyeti hediye etmek isteyen siyah-beyazli takimda gözler Semih Kiliçsoy’a çevrildi.

Fenerbahçe maçinda ileri uçta olacak

Sakatligi nedeniyle siyah-beyazlilarin ligde ve Türkiye Kupasi yari final ilk maçinda oynadigi MKE Ankaragücü müsabakalarini kaçiran Semih, Fenerbahçe karsisinda sahada olacak. Süper Lig’de görev aldigi 19 karsilasmada rakip fileleri 10 kez havalandirip, 2 de asist yaparak takiminin en skorer oyuncusu konumunda bulunan 18 yasindaki futbolcu, bu sezon gol yollarinda sikinti çeken Kartal’in hücumdaki en önemli silahi.

Türkiye Kupasi ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de toplamda 10 defa siyah-beyazli formayi sirtina geçiren ve takimina bu alanlarda 1 golle katki saglayan Semih Kiliçsoy’u, Yardimci Antrenör Serdar Topraktepe ise Fenerbahçe derbisinde ileri uçta görevlendirecek.

Kaynak: İHA