Altin Zeqiri Açiklamasi 'Avrupa Hedefine Ulasabilecegimize Inaniyorum'

Çaykur Rizespor’un 23 yasindaki Kosovali futbolcusu Altin Zeqiri, Süper Lig’de kalan maçlarini kazanarak Avrupa kupalari hedefine ulasabileceklerine inandigini söyledi.

Çaykur Rizespor’un sezon basinda Finlandiya ekibi FC Lahti’den renklerine bagladigi 23 yasindaki sol kanat oyuncusu Altin Zeqiri, Trendyol Süper Lig’de çiktigi 31 resmi maçta 5 gol ve 5 asist yaparak takimina katki sagladi. Performansini her geçen gün arttiran Kosovali futbolcu, MKE Ankaragücü maçi öncesi Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu.

"Ligdeki bütün takimlar çok zorlu"

Kalan 5 maçin da kendileri için birer final olacagini ifade eden Zeqiri, "Çok zor bir karsilasma olacak. Bu ligdeki bütün takimlar çok zorlu. Hazirliklarimiz çok iyi gidiyor. 3 puani hedefleyerek maça çikacagiz. Su anda yükseliste olan bir performansim var ve takima son maçlarda faydali oldugum için çok mutluyum. Iyi bir gol ve asist sayisina ulastigimi düsünüyorum ama hala önümüzde 5 maç var. Ben bireysel hedeflere bakmiyorum. Tamamen takimin hedeflerine odaklanmis vaziyetteyim. Son 5 maçta da iyi bir performans vererek takimimin hedeflerine ulasmasini saglamak istiyorum" ifadelerini kullandi.

"Avrupa hedefine ulasabilecegimize inaniyorum"

Rize’de yasamaktan dolayi mutlu oldugunu sözlerine ekleyen genç futbolcu, "Burasi çok sakin bir sehir. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Benim için güzel bir sehir. Avrupa hedefine ulasabilecegimize inaniyorum. Önümüzde bes tane karsilasma var ve bes maç bizim için final gibi geçecek. Çok büyük destek veriyorlar bize. Deplasmandaki maçlara bile mutlaka bir grup taraftarimiz geliyor. Bizi desteklemeye devam etsinler. En çok destege gereken maçlar basliyor. Takimin arkasinda onlari itici güç olarak görmesi çok güzel bir sey. O itici güce çok ihtiyacimiz var. Türkçe bazi kolay kelimeler ögrendim. ’Nasilsin’ veya ’Kolay gelsin’ gibi kelimeler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA