Senes Erzik Açiklamasi 'Seçimle Ilgili Tarih Tartismalarini Anlamsiz Buluyorum'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Baskani Senes Erzik, seçimle ilgili tarih tartismalarini anlamsiz buldugunu söyledi.

TFF Onursal Baskani Senes Erzik gündeme dair açiklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yillar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptim. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köse ayirdi. Ben de onlara elimdeki önemli fotograf ve objeleri karsiliksiz verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulundugumuz binayi da Türk futboluna kazandirdik. Burasi da müze gibi diyen Senes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA iliskileri son derece saglam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi.

Avrupa Futbol Sampiyonasi’na ev sahipligi yapmak için çok uzun zamandir çalisiyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmistik. Bu kez kazandik. Sayin Mehmet Büyükeksi 2032 Avrupa Futbol Sampiyonasi’nin ev sahipligini aldigimiz gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Baskani akreditasyon kartimi kendi elleri ile takdim etti. O günün hatirasini evimde bas kösede sakliyorum. Ayrica bana o gün hep birlikte çektirdigimiz fotografi hediye etti. Onu da evimde sakliyorum. Çok mutlu oldugum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi.

18 Temmuz’da yapilacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konusan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartismalarini anlamsiz buluyorum" diye konustu.

"A Milli Futbol Takimi ile ilgili iyi bir ekip kuruldu basarili buluyorum. Montella tercihi çok dogru bir tercihti" diyen Senes Erzik, Türk futbolunun gelecegi ve kurtulusu için altyapiya önem verilmesi gerektigini vurguladi.

Kaynak: İHA