Sarigöl'de Liseler Arasi Turnuvalar Basladi

Manisa’nin Sarigöl ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlama etkinlikleri kapsaminda Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügünün is birliginde liseler arasi kizlar ve erkekler voleybol ve liseler arasi futbol turnuvasi basladi.

Sarigöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Kapali Spor Salonu’nda oldukça çekismeli baslayan voleybol karsilasmalarinin yani sira bir yandan da Sarigöl 4 Eylül Stadyumu’nda liseler arasi futbol maçlarina baslandi.

Turnuvalara Sarigöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi, Sarigöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sarigöl Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Sarigöl Milli Egemenlik Çok Programli Anadolu Lisesi voleybol ve futbol takimlarinin katilacagini ifade eden Sarigöl Ilçe Milli Egitim Müdürü Cezmi Yildirak, "Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi bir yandan spora yönlendirirken bir yandan da dostluk, kardeslik ve mücadele etme yeteneklerini gelistirmek amacindayiz. Sporla bos zamanlarini degerlendirmeyi hedefliyoruz. Liseler arasi voleybol ve futbol dallarinda dereceye giren okullarin kupalari ve madalyalari 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami törenlerinde verilecektir. Tüm takimlarimiza basarilar dilerim." dedi.

Kaynak: İHA