Mus'ta Masa Tenisi Turnuvasi 60 Sporcunun Katilimi Ile Basladi

Mus’ta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlügü 27. Iller arasi “Masa Tenisi Turnuvasi Bölge Grup Elemeleri” 60 sporcunun katilimi ile basladi.

Yeni spor salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvasina; 9 ilden 60 sporcunun katilimi ile basladi.

4 gün sürecek olan turnuvanin sonunda gruplarini finale çikaracak olan takim Türkiye finallerinde eleme oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya; Mus, Elazig, Bingöl, Bitlis, Van, Bayburt, Agri. Igdir, Kars’tan sporcular katildi.

Programda konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Mehmet Arif Tasdemir, “Kredi Yurtlar Genel Müdürlügünün organizasyonunda, 24-27 Nisan tarihleri arasinda 27’nci Masa Tenisi Grup Birinciligi ev sahipligimizde basladi.

Burada 9 ilimizden yaklasik 60 sporcumuz masa tersinde ter dökecek. Insallah burada elde edilen basarilar neticesinde Türkiye finaline gidecek olan gençlerimize basarilar diliyorum. Geçen günlerde güreste ev sahipligi yaptik, bugün burada masa tenisine ev sahipligi yapiyoruz. Spor salonlarimiz tamamen çevre illerden gelen ögrencilerimize hem bölge birincilikleri, hem Türkiye sampiyonalarinda ev sahipligi yapmaya hazir. Burada birçok misafirimizi de agirliyoruz. Burada ter dökecek olan sporcularimiz çevre illerimizin yurtlarinda kalanlardir. Dün bizim sporcularimiz Igdir’da voleybolda ter dökmüslerdi. Ben katilim saglayan tüm illerimize tesekkür ediyorum. Gelen bu ekipler ilin ekonomisine de katki saglamaktadirlar. Bu vesileyle yaptiginiz turnuvalar da önem arz etmektedir” dedi.

Kaynak: İHA