Kars 36 Spor Kelkit Maçi Hazirliklarini Sürdürüyor

Kars 36 Spor hafta sonu deplasmanda oynayacagi Gümüshane Kelkit Gücü Spor karsilasmasi hazirliklarini sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’uncu grupta mücadele eden Kars 36 Spor, Kelkit Gücü Spor hazirliklarini Teknik Direktör Erol Batur nezaretinde Halitpasa Sentetik Sahada yapiyor. Aldigi basarisiz sonuçlarla alt siralarda yer alan yesil beyazli ekip, genç bir kadroyla ligde kalma mücadelesi veriyor.

Teknik Direktör Erol Batur, nezaretinde yapilan antrenmanda futbolcularin hirsli ve istekli olmalari dikkat çekerken, Kulüp Baskani Ali Uçum, 2024-2025 sezonuna gençlerin yanina yapilacak transferle çok kaliteli bir takim kuracaklarini kaydetti.

Baskan Ali Uçum, “Bu sezon istedigimi alamadik. Çok iyi bir takim kurmustuk. Ancak sikintilar yasadik. Bir çok futbolsuyla yollarimizi ayirdik. Genç bir kadroyla 2’inci devreye girdik. Istedigimiz sonuçlari alamadik. Ben inaniyorum önümüzdeki sezon çok daha iyi bir takimla taraftarlarimizin karsisina çikacagiz” dedi.

Öte yandan Gümüshane Kelkit Gücü karsilasmasi öncesinde hazirliklarini sürdüren yesil beyazli ekip, Cumartesi günü Gümüshane’ye hareket edecek. Yesil Beyazli ekibinin ligde son sirada bulunan Kelkit Gücü karsilasmasindan puanla dönmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA