Hacilar Erciyesspor'da Moraller Bozuk

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele veren Hacilar Erciyesspor sahasinda 12 Bingölspor’a maglup olmanin üzüntüsü içerisinde. Sari Lacivertliler, kümede kalabilmek adina kalan 3 maçindan 9 puan çikarmayi hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta bulunan Hacilar Erciyesspor, sahasinda 12 Bingölspor’a maglup olmanin üzüntüsü içerisinde. Ligin tamamlanmasina sayili haftalar kala aldigi bu yenilgi ile kümede kalma umutlarini azaltan sari lacivertliler, kalan haftalarda puan kaybi yasamadan galibiyetler almak istiyor. 12 Bingölspor maçi sonrasinda Hacilar Erciyesspor Onursal Baskani Bilal Özdogan, kazanmak için çiktiklari maçta ummadiklari bir yenilgi aldiklarini söyledi.

Özdogan; "Kalan maçlarimizi kazanip kümede yer almak istiyoruz" yorumunda bulundu. Hacilar Erciyesspor Futbol Sube Sorumlusu Halit Aysu da, "Isimizi zora soktuk. Kümede kalmak adina kalan tüm maçlarimizi kazanip Develigücü’nün maç kaybetmesini bekleyecegiz. umarim hedefimize ulasiriz" dedi.

Hacilar Erciyesspor Antrenörü Emin Altindag, basit goller yemenin faturasini yenilgi ile ödediklerini söyleyerek, "Bize yakismayan goller yedik. Bu pozisyonlardan ders çikarip bundan sonraki maçlarda bu hatalara düsmeden futbolumuzu oynamak ve 3 hafta sonra kümede kalmayi basaran taraf olmak istiyoruz" yorumunda bulundu.

Kaynak: İHA