Ferdi Kadioglu, Besiktas Derbilerinin En Deneyimlisi

Besiktas’a karsi Süper Lig’de 8 maçta görev alan Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Ferdi Kadioglu, bu alanda takiminin en deneyimli ismi olarak öne çikiyor.

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda Fenerbahçe ile Besiktas, 27 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda kozlarini paylasacak. Bu önemli mücadele öncesi sari-lacivertlilerin basarili futbolcusu Ferdi Kadioglu, siyah-beyazlilara karsi derbilerde takimin en deneyimli futbolcusu olarak ön plana çikiyor. 2018 yilinda Fenerbahçe’ye transfer olan milli futbolcu, 2019-2020 sezonundan itibaren tamami Süper Lig olmak üzere 8 kez Besiktas müsabakasinda görev aldi.

Ferdi Kadioglu’nun oynadigi Besiktas derbilerinde Fenerbahçe, sahadan 2 kez galip ayrilirken, 3’er defa da beraberlik ve maglubiyet yasadi.

Performansiyla bu sezon takiminin en önemli oyuncularindan biri olan Ferdi, istikrariyla da ön plana çikiyor. 24 yasindaki futbolcu, bu sezon 32’si Süper Lig, 12’si Avrupa Konferans Ligi, 2 de Ziraat Türkiye Kupasi olmak üzere 46 müsabakada görev aldi ve 3 gol, 5 asistlik katki sagladi.

Kaynak: İHA