Ertugrul Dogan Açiklamasi 'Amacimiz Bu Sezon Kupayi Kazanmak'

Trabzonspor Kulübü Baskani Ertugrul Dogan, böyle bir sezonda tek amaçlarinin Trabzonspor’a kupa kazandirmak oldugunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü Baskani Ertugrul Dogan, TSYD Trabzon Subesi’nin yeni yönetim kuruluna yaptigi hayirli olsun ziyaretinde basin mensuplariyla sohbet etti. Dogan, ekonomik anlamda kulübün ilk günlerde yasadigi çok kötü günleri geride biraktigini ve önlerine daha umutla baktiklarini belirtti.

Yönetime talip olurken zorluklari da çok iyi bildigini ifade eden Dogan, "Artik sezon sonuna yaklasiyoruz. Trabzonspor için basari her zaman sampiyonluk. Bunun disinda bir sey benim gözümde de camianin gözünde de yok. Tüm yasadigimiz zorluklara karsin ligde 3. siradayiz. Böyle bir sezonda su andaki tek amacimiz Trabzonspor camiasina kupa kazandirabilmek" seklinde konustu.

Dogan, yeni sezonun planlamasini çok dikkatli bir sekilde yaptiklarini da dile getirerek, "Önümüzdeki günlerde transferin büyük kismini bitirmeyi planliyoruz. Sezona kampa hazir bir kadroyla, teknik ekibin tamaminin onay verdigi hazir bir kadroyla baslamayi planliyoruz. Dolayisiyla isin o tarafini hocamiz ve ekibiyle hizli bir sekilde ilerliyoruz. Isin zor kismini gördük. Bundan sonra çok daha farkli müjdeleri camiamiza verebilmek için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Beklentilerimiz ve çalismalarimizin tamami bu yönde. Önümüzde üçüncülük yarisi ve kupa mesaisi var. Bu dogrultuda çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA