Düzceli Aticilardan Tam Isabet

Aticilar, hedefi 12’den vurarak, Türkiye sampiyonasina gitme hakki kazandi

Türkiye Aticilik federasyonu tarafindan organize edilen Havali Silahlar Bölgesel Aticilik Bölgesel Egemenlik Kupasi’nda Düzceli sporcu gençler hedefini tam vurarak Türkiye Sampiyona’na gitme hakki kazandi. Düzce Aticilik ve Avcilik Federasyonu Il Temsilcisi Ali Süler, aticilikta Türkiye’nin en iyisi olacak sporculari yetistirmek için çalismalarina devam edeceklerini söyledi.



Düzce, avcilik ve aticilik alaninda genç yeteneklerin gelisimine tanik oluyor. Il Temsilcisi Ali Süler’in rehberliginde, Düzce’nin genç erkek ve kiz aticilari, Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Egemenlik Kupasi’nda önemli basarilar elde etti. Genç kizlar kategorisinde Hayrunisa Gözütok bölge sampiyonu oldu. Ayrica sampiyona sonunda genç erkekler kategorisinde Bülent Eryakali, genç kizlar kategorisinde ise Seymanur Koyuncu, Hayrunnisa Gözütok ve Tugçe Nursar Trabzon’da yapilacak olan Türkiye Sampiyonasina gitmeye hak kazandi.

Derece yaparak basari kazanan genç sporcular Haziran Ayi’nda Trabzon’da yapilacak olan Türkiye Havali Silahlar Sampiyonasi’nda Düzce’yi temsil edecek.

Aticilik ve Avcilik Federasyonu Il Temsilcisi Ali Süler yaptigi açiklamada; “Bu basari, sadece bireysel yeteneklerin bir göstergesi degil, ayni zamanda Düzce’nin sporculari destekleme ve onlari ulusal düzeyde rekabet edebilecek seviyeye getirme konusundaki kararliliginin da bir kanitidir. Ben ve ekibimin özverili çalismalari, genç sporcularin yeteneklerini kesfederek potansiyellerini en üst düzeye çikarmalarina imkan tanimaya çalisiyoruz. Düzce’nin genç aticilari, disiplin, odaklanma ve tutkuyla donatilmis olarak, gelecekteki yarismalarda daha da büyük basarilar elde etmeye hazir görünüyor. Onlarin bu basarisi, diger genç sporcular için de ilham kaynagi olacak ve Düzce’nin avcilik ve aticilikta bir merkez olarak ününü artiracaktir. Emegi geçen herkese yürekten tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA