Baskan Gençay Genç Sporculari Agirladi

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Sampiyonasi’nda büyük basari elde eden Erdem Günay Atacan, Didim Belediye Baskani Hatice Gençay’i ziyaret etti.



11-13 Aralik 2023 tarihlerinde, Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Sampiyonasi’nda Aydin’i temsil eden Erdem Günay Atacan, sampiyonadan basarilarla döndü. Özel Sporcular Türkiye Sampiyonasi’nda 100 metre kurbagalama kategorisinde birinci, 100 metre kelebek kategorisinde ikinci ve 100 metre serbest stilde üçüncü olan ve 1 altin, 1 gümüs, 1 bronz madalya kazanarak büyük bir basari elde eden Didimli Atacan, Antrenörü Ali Turan ile Didim Belediye Baskani Hatice Gençay’i makaminda ziyaret etti. Özel sporcu Erdem Günay Atacan’in sampiyonluk sevincini paylasan ve basarilarindan dolayi tebrik eden Didim Belediye Baskani Hatice Gençay, sporcuya her konuda destek olacaklarini belirtti.



Ziyaret ile ilgili açiklamalarda bulunan Didim Belediye Baskani Hatice Gençay, "Belediyemizde, sporcu Erdem Günay Atacan ve degerli antrenörü Ali Turan’i misafir ettik. 11-13 Aralik 2023 tarihlerinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Sampiyonasi’nda 1 altin, 1 gümüs ve 1 bronz madalya ile dönen hemsehrilimiz Erdem Günay Atacan’i basarilarindan dolayi kutluyor, daha nice basarilara imza atacagina inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA