Tolunay Kafkas Açiklamasi 'Turu Ikinci Maça Tasidik'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, turu ikinci maça tasidiklarini söyledi.

Ziraat Türkiye Yari Final ilk maçinda deplasmanda Trabzonspor’a 3-2 maglup olan Fatih Karagümrük’te Teknik Direktör Tolunay Kafkas, oyuna çok iyi basladiklarini belirterek, "Çok iyi basladigimiz bir maç oldu. Set oyununu takim gole kadar çok iyi oynadi. Esitligi yakalayana kadar maç planinin oldugu iyi bir Fatih Karagümrük vardi. Çok kötü gol yedik. Golleri biz kendimiz yedik. Toparlamaya çalistik ama set oyunuyla ilgili sikintilarimiz oldu. Çalistigimizin disina çiktik. Görüntü hiç istemedigim, iyi olmayan bir görüntüye döndü. Sonuç beraberlikle de bitebilirdi. Kazanabilirdik de. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ama biz turu ikinci maça tasidik. Ligde maç kazanirsak, kupa maçini da iyi seviyede çikartacagimiza iniyorum" dedi.

Maçin hakemiyle ilgili olarak ise Kafkas, "Ben hakemlerle ilgili fazla konusmuyorum ama bazi seyleri de yanlis anliyorlar. Iyi seyler hissettirmiyorlar. Yumruk atan oyuncuyu görmezden gelip sirtini dönüyorsan, takimin büyüklügüne ve küçüklügüne göre hareket ediyorsaniz bu bize iyi seyler his ettirmiyor. Zor bir sezon geçiyor hepimiz için çok sey gördüm 40 yil içeresinde ama bu sezonki gibi görmedim. Bir an önce bitmesinde bütün takimlar için bir hayir var diyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA