TFF Ve 4 Büyük Kulüp, Mehmet Ali Yilmaz Için Taziye Mesaji Yayimladi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas, hayatini kaybeden Spordan Sorumlu eski Devlet Bakani ve Trabzonspor Kulübü eski Baskani Mehmet Ali Yilmaz için taziye mesaji yayimladi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas’in Mehmet Ali Yilmaz’in vefatinin ardindan yayimladigi taziye mesajlari su sekilde:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "Gençlik ve Spor Eski Bakani ve Trabzonspor Onursal Baskani Mehmet Ali Yilmaz’in vefat ettigini derin bir üzüntü ile ögrenmis bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yilmaz’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakinlarina ve basta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasina bassagligi dileriz."

Trabzonspor: "Onursal Baskanimiz Mehmet Ali Yilmaz’i kaybettik. Kulübümüze 1 Lig Sampiyonlugu, 1 Cumhurbaskanligi Kupasi, 1 Basbakanlik Kupasi ve 1 de Türkiye Kupasi’nin yani sira sayisiz basarilar kazandiran Onursal Baskanimiz Mehmet Ali Yilmaz’i kaybettik. Yakinlarinin, sevenlerinin, camiamizin ve futbol ailesinin basi sag olsun."

Galatasaray: "Eski Gençlik ve Spor Bakani ve Trabzonspor Kulübü’nün eski baskanlarindan Mehmet Ali Yilmaz’in vefat haberini üzüntüyle ögrenmis bulunmaktayiz. Mehmet Ali Yilmaz’a, Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasina bassagligi dileriz."

Fenerbahçe: "Eski Gençlik ve Spor Bakani ve Trabzonspor Kulübü eski baskanlarindan Mehmet Ali Yilmaz’in vefat ettigi haberini üzülerek ögrenmis bulunmaktayiz. Merhuma Allah’tan rahmet; yakinlarina, sevenlerine ve spor camiasina bassagligi dileriz."

Besiktas: "Gençlik ve Spor eski bakani ve Trabzonspor Kulübü eski baskanlarindan Mehmet Ali Yilmaz’in vefat ettigini büyük bir üzüntüyle ögrenmis bulunuyoruz. Mehmet Ali Yilmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakinlarina, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasina bassagligi dileriz."

Kaynak: İHA