Talas Altyapida Uluslararasi Maç

Erciyes Koleji Erasmus Plus Ka121 Okul Egitimi Akreditasyon Projesi kapsaminda Romanya’nin Moreni kentinden gelen ögrenciler, Talasgücü Belediyespor altyapi takimi ile dostluk maçi yapti. Maçi izleyen Talas Belediye Baskani ve Talasgücü Belediyespor Onursal Baskani Mustafa Yalçin, gençleri tebrik etti.

Harman Mahallesindeki Talasgücü Belediyespor tesislerinde gerçeklesen müsabakayi Baskan Yalçin’in yani sira, Erciyes Koleji ile yabanci gençlerin ögretmenleri birlikte izledi. Kiyasiya mücadelenin yasandigi maçta top bir kaleden digerine geçti. Her iki takim oyuncularinin mekik dokudugu sahada karsilasma 4-4 berabere tamamlandi.

“Spor; dostluk, baris ve kardesliktir”

Maçin ardindan iki takimin oyuncularini tebrik eden Talas Belediye Baskani ve Talasgücü Belediyespor Onursal Baskani Mustafa Yalçin, “Sporun dostluk, baris ve kardeslik oldugunu ortaya koyan bütün gençleri kutluyor, gönüllerinden öpüyorum. Basarilar diliyorum” diye konustu.

Baskan Yalçin, daha sonra oyuncular, teknik heyet ve misafirler ile birlikte hatira fotografi çektirmesinin ardindan program sona erdi.

Kaynak: İHA