Play-Off'a Kalan Basketbolcular Baskan Seçer Ile Bir Araya Geldi

İçel Büyüksehir Belediyesi Erkek Basketbol Takimi (MSK), Büyüksehir Belediye Baskani Vahap Seçer ile bir araya geldi.

Play- off çeyrek final ilk maçi öncesinde Baskan Seçer ile bir araya gelen MSK oyunculari ve kadrosu, çeyrek finalin ilk maçini Gölbasi Belediye TED Ankara Kolejliler ile 27 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’da İçel Edip Buran Spor Salonunda oynayacak. Seçer de maça katilim saglayacagini ve takima tribünden destek verecegini söyledi.



Ziyaretlerinden dolayi kulüp yönetici ve oyuncularina tesekkür eden Baskan Seçer, MSK’nin her kesimden taraftar kitlesinin olmasinin İçel’e yapilan adil ve esit hizmetlerin bir sonucu oldugunu söyleyerek, “İçel sosyolojik olarak çok kozmopolit bir yer. Bu kentte her siyasi görüse rastlayabilirsiniz. Su anda 8 ayri partiden 13 milletvekili var. Bu sunu gösteriyor; MSK’nin maçlarini izlemeye gelenlerin siyasal olarak tek tip oldugunu söyleyemezsiniz. Farkli siyasi görüsten insanlar var. Bunlari bir araya getiren MSK’dir. Insanlar farkli görüsleri destekliyorlar ama ayni zamanda tek bir takimi ve kurumu da destekliyor” dedi.



“Hep beraber basaridan basariya kosacagiz”

Kendisine destek veren insanlarin da farkli görüslerden oldugunu hatirlatan Seçer, farkli görüsleri bir araya getirmenin İçel açisindan oldukça önemli olduguna dikkat çekti. Ikinci 5 yillik görev sürelerinde bir taraftan İçel’e hizmet ederken bir taraftan da hem İçel’in tanitimina hem de yaptigi sportif faaliyetlerle ülke ve kent sporuna katki sunan MSK’nin çok daha iyi noktalara gelmesi için çalisacaklarini belirten Seçer, “Hep beraber basaridan basariya kosacagiz” diye konustu.



“Takimimiza katki sunmaya dün oldugu gibi de bugün de devam edecegim”

Spor kulüplerinin bir ciddiyet ve disiplinle idare edilerek, bir hedefinin ve amacinin olmasi gerektiginin farkinda oldugunu söyleyen Seçer, “En iyi antrenörle, oyuncularla ya da teknik heyetle birliktelik sürdürmeniz gerekiyor. Ben de sorumluluk tasiyan bir yöneticiyim. Bu sorumlulukla takimimiza katki sunmaya dün oldugu gibi de bugün de devam edecegim” ifadelerine yer verdi.

“Basarili olacagimiza çok inaniyorum”

Play-off’ta mücadele etmeye hak kazanan oyunculari da tebrik eden Seçer, takimin oldukça istikrarli gittigini vurgulayarak, takimin güzel bir mücadele sürdürdügünü de belirtti.

Seçer, “Basarili olacagimiza çok inaniyorum. Siz elinizden geleni yapin, bu niyeti ortaya koyduktan sonra sonuca saygi duyacagiz. ‘Takimimiz her seyi yapti, daha ne yapsin?’ diyecegiz. Sampiyon olursak çok mutlu oluruz, gelecek dönem hem sizler, sporcularimiz ve teknik heyet açisindan hem de İçel açisindan Süper Lig de güzel ve farkli olacak. Bu da bizi memnun edecek” seklinde konustu.



Üstündag’dan Seçer’e kupa sözü

MSK Kulüp Baskani Berkay Üstündag, Baskan Seçer’i yenidan belediye baskanligina seçilmesinden dolayi tebrik ederek, “Takim olarak bu basariya sahit olmak gerçekten bizim için gurur verici” dedi.

Artik zafer elde etme sirasinin MSK’da oldugunu söyleyen Üstündag, “Play-off baslayacak, baslamadan önce sizden güzel yorumlar alarak bu yola girmek istedik” diyerek Seçer’e kupa sözü verdi.

Ziyarette MSK tarafindan Seçer’e ‘MSK 33’ ve ‘Vahap Seçer 33’ yazili imzali forma ile imzali basketbol topu hediye edildi. Seçer ziyaret sonunda takim oyuncularina basarilar diledi.

Kaynak: İHA