Manyas Belediye Karate Takimi, 3 Kupa Ile Döndü

Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Minikler Karate Sampiyonasi’na 53 Il 220 Kulüp ve bin 118 sporcu katildi. Manyas Belediye Spor Kulübü alti sporcu ile katildigi turnuvada, 3 kupa birden kaldirdi.

Manyas Belediye Karatespor kulübü, 220 takim arasinda Isparta Karakas Spor Kulübü ile Türkiye üçüncüsü oldu. Sporculardan, 10 yasindaki Ceydanur Mira Ören, 37 kilogram kumite dalinda Türkiye Sampiyonu, 10 yasindaki Egemen Er, kata dalinda Türkiye ikincisi ve 7 yasindaki Abdullah Simsek kata dalinda Türkiye üçüncüsü oldu. Milli takima seçilen 2 sporcu Haziran ayinda yapilacak olan Balkan Sampiyonasi’nda Türkiye’yi ve Balikesir’i temsil edecek.

Sporculari basarilarindan dolayi kutlayan Manyas Kaymakami Emre Yesil, 23-Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminda kendilerine plaket ve armaganlarini verirken, "Bu basarilariniz ve Milli Takima seçilmeniz ile ilçemizin gurur kaynagi oldunuz. Biz sizlere her türlü destegi verecegiz. Bu konu da biz haziriz, sizlerden de ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi sampiyona da en iyi sekilde temsil edeceginize inaniyorum” dedi.

Karate Takimi antrenörleri Cenk Dere ve Emrehan Egen kendilerinden destegini hiçbir zaman esirgemeyen Manyas Kaymakami Emre Yesil ile Manyas Belediyesi’ne, Manyas Gençlik spor Ilçe Müdürü Kudret Egen’e, Manyas Belediyespor Baskani Hasan Demircan’a ve kendilerine güvenerek sporculari kilometrelerce uzaga gönderen velilere tesekkür etti.

Kaynak: İHA