Hentbol Ve Masa Tenisinde Kazananlar Kupa Ve Madalyalarini Aldi

Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri’nde hentbol ve masa tenisi heyecani yasandi. Minikler, yildizlar ve gençler kategorilerinde gerçeklesen müsabakalarda dereceye giren okullar, kupa ve madalyalarini aldi.

Nilüfer Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen 22. Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri, dostluk ve kardeslik içinde geçen karsilasmalarla devam ediyor. 24 ayri bransta müsabakalarin yapildigi senliklerde voleybolun ardindan bu defa hentbol ve masa tenisi heyecani yasandi. Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan hentbol maçlarina minikler ve yildizlar kategorilerinde toplam 11 takim sampiyonluk mücadelesi verdi. Miniklerde 10, yildizlarda 12’ser dakikalik iki devre üzerinden oynanan maçlarda takimlar, profesyonelleri aratmadi.

Minik kizlar kategorisinde Özel Osmangazi Çamlica A Takimi birinci olurken, Özel Osmangazi Çamlica B Takimi ikinci sirada yer aldi. Özel Osmangazi Okullari’nin üçüncülük kürsüsüne çiktigi hentbol bransinda, Cebir Okullari da dördüncü olmaya hak kazandi. Hazinedaroglu Özkan Ilkokulu A Takimi’nin sampiyon oldugu minik erkekler kategorisinde de, Ali Karasi Ilkokulu A Takimi ikinci, Özel Osmangazi Çamlica A Takimi üçüncü, B Takimi da dördüncü sirada yer aldi. Hentbolda yildiz erkekler kategorisinde birinci Vahide Aktug Ortaokulu A Takimi, ikinci de ayni okulun B takimi oldu. Ali Durmaz Ortaokulu da, yildiz erkekler kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çikti.

Spor senliklerinin ilgi gören branslarindan biri de masa tenisi oldu. Gençler kategorisine 12 kiz, 48 erkek olmak üzere toplam 60 takimin katildigi masa tenisi müsabakalari da, büyük çekismeye sahne oldu. Tekli ve çiftli maçlar oynayan takimlar, rakiplerini eleyip finale çikma mücadelesi verdi. Federasyon kurallarinin geçerli oldugu ve 11 sayi üzerinden oynanan karsilasmalar sonunda genç kizlarda Ertugrul Seyhan Anadolu Lisesi sampiyon olurken, Özel 3 Mart Azizoglu Lisesi ikinci oldu. Otomotiv Ihracatçilar Birligi MTAL ile Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi de üçüncülügü paylasan takimlar oldu. Dereceye giren takimlar, kupa ve madalyalarini aldi.

Kaynak: İHA