Emre Belözoglu Açiklamasi 'Sosyal Medya Lagim Çukuru'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, “Sosyal medyanin benim için hiçbir anlami yok. Gerçek oldugunu düsünmüyorum. Hiçbir karsiligi olmadan bir lagim çukuru oldugunu düsünüyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ilk maçinda MKE Ankaragücü, konuk ettigi Besiktas ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin mensuplarina açiklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, bütün futbolculari ile gurur duydugunu belirterek, “Bugün Besiktas’a net bir üstünlük kuran oyuncu grubum vardi. Insallah finale çikan takim oluruz. Bu takimin çok daha iyi yerleri hak ettigini düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Üzgün oldugu taraflari açiklayan Belözoglu, sezon genelini degerlendirerek, “Skorlar gelmedi. Çok fazla beraberlik var. Ama yine de oyuncu arkadaslarima tesekkür ediyorum” diye konustu.



"Bu takimin ligde sikinti yasayacagini düsünmüyorum"

Sari-lacivertlilerin teknik patronu, skor üretemediklerinden dolayi üzgün olduklarini kaydederek, sunlari söyledi:

“Lige hemen dönecegiz. Ligde de kendimizi saglam pozisyona alacak skorlara ihtiyacimiz var. Bu takimin sikinti yasayacagini düsünmüyorum. Taraftarlarimiza, oyuncularima tesekkür ederim. Skor gelmedi ama oyun anlaminda çok yüksek bir dominasyon vardi.”

"Insallah Morutan’in büyük bir sakatligi yoktur"

Maçta sakatlanarak oyundan çikmak zorunda kalan Morutan ile ilgili konusan Belözoglu, "Insallah Morutan’in büyük bir sakatligi yoktur. Tendonda bir kopma varsa o zaman alti ayi bulur. Ümit ediyorum öyle bir haber almayiz. Böyle bir sey insallah yasamaz. Ama yasarsa da çok iyi dönebilecek karaktere sahip bir oyuncu" dedi.



“Sosyal medya lagim çukuru”

Bir basin mensubunun, ‘MKE Ankaragücü futbolcularinin sosyal medyada elestirildigini’ söylemesi üzerine, Belözoglu, su ifadelere yer verdi:

“Sosyal medyanin benim için hiçbir anlami yok. Gerçek oldugunu düsünmüyorum. Hiçbir karsiligi olmadan bir lagim çukuru oldugunu düsünüyorum sosyal medyanin. Alex bugün elinden geleni yapmaya çalisti. Ben bir oyuncu transfer ederken, ondan bir performans bekleyerek ediyorum. Bugün performansinda elestirilecek bir sey bulamiyorum. Benim adima sosyal medyanin hiçbir karsiligi yok. Bizim ailemize küfür edecekler, biz sikayetçi oldugumuzda bize yalvaracaklar yok öyle bir dünya. Bu ülkede, bu düzelmedikten sonra benim oyuncum ve ben mücadele etmek zorundayiz. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edecegiz.”

Kaynak: İHA