Bülent Uygun Açiklamasi 'Konyaspor'u Yenmek Istiyoruz'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig’in 34. haftasinda konuk edecekleri Konyaspor’u maglup etmek istediklerini dile getirdi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasinda 27 Nisan Cumartesi günü sahasinda Konyaspor ile oynayacagi maçin hazirliklarini sürdürdü. Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde isinma hareketleriyle baslayan antrenman, denge çalismalariyla devam etti. Ardindan pas çalismalari yapan Yigidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadi.

Antrenman öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Teknik Direktör Bülent Uygun, hafta sonu Konyaspor ile oynayacaklari maça iliskin, “Simdi birbirinden zorlu maçlar var. Bu ligin efsaneleri, olmazsa olmazi dedigimiz, her zaman olmasi gerektigini düsündügümüz il takimlarimiz var. Gerçekten takimi izlemek ayri bir keyifti ama seyircisini izlemek daha da büyük bir keyifti. Bursaspor’umuzu, Eskisehirspor’umuzu, Zonguldakspor’umuz gibi sehirlerin ve spor camiasinin önemli takimlarinin düsmüs olmasi gerçekten üzüntü verici. Bununla beraber de bu lige renk katacak Sakaryaspor gibi, Kocaelispor gibi Erzurumspor gibi birçok güzel sehir takimlarimiz var. Onlarin da bir an önce bu düsen takimlarla beraber tekrar Süper Lig’e gelmesini istiyoruz. Konyaspor da zorlu bir süreç” dedi.



“Avrupa kupalarina gitmek için gerçekten sansimiz çok yüksek”

Takim olarak hedeflerinin Avrupa’ya gitmek oldugunu söyleyen Uygun, “Bizim de Avrupa kupalarina gitmek için gerçekten sansimiz çok yüksek. Evimizdeki maçlari kazandigimizda deplasmandan da puanlarla döndügümüzde bu zorlu süreci atlatacagiz. Yani bu kadar ekonomik anlamda bir bütçesi digerlerine göre düsük olan bir takimin yas ortalamasina da baktigimizda gerçekten imkansizi basarmis olacak benim futbolcu kardeslerim. O yüzden de onlara tesekkür ediyorum. Tecrübe bazen yasanarak elde edildigi için onlarin o kalitesi, insanligi, çaliskanligi ve bireysel yetenekleriyle bu süreci basardilar. Simdi kalan bu 5 haftada da onlardan o performansi bekliyoruz. Konyaspor gibi iyi bir takimi kendi evimizle, seyircimizle birlikte yenerek o sürecin kalan bölümünde en güzel sekilde tamamlamak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA