Berat Özdemir Açiklamasi 'Kupayi Gerçekten Trabzon'a Getirmek Istiyoruz; Getirecegiz De Insallah'

Trabzonspor’un basarili futbolcusu Berat Özdemir, kupayi Trabzon’a getirmek istediklerini belirterek, rövans maçinda bu istek ve arzuyu sahada göstermek istediklerini dile getirdi.

Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final ilk maçinda Trabzonspor, sahasinda karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 3-2 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan bordo-mavili takimin basarili futbolcusu Berat Özdemir, ikinci yarida 10 kisi ile gerçek bir takim olduklarini ve o yolda ilerlediklerini gösterdiklerini söyledi.

Özdemir, “Ilk yari kendi oyunumuzu kabul ettirmemize ragmen 2-1 önde kapatmayi bildik. Ikinci yarida 10 kisiyle gerçek bir takim oldugumuzu o yolda ilerledigimizi gösterdik. Herkes yanindaki arkadasi için fedakârca mücadele etti. 3. golü bulduk, gol yememize ragmen kazanmayi bildik. Avantajliyiz. Rövansta bu istek ve arzuyu sahada göstermek istiyoruz” dedi.



“Her geçen hafta üzerine koymaya çalisiyorum”

Performansinda her hafta üzerine koymaya çalistigini kaydeden Özdemir, “Takim arkadaslarima her geçen gün daha fazla yardimci olmaya çalisiyorum. Onlara beni gazliyorlar. Thomas ve Pepe olsun tecrübelerini bize aktariyorlar. Her geçen hafta üzerine koymaya çalisiyorum. Hocalarimizin verdigi taktikleri sahaya yansitmaya çalisiyorum. Umarim sonuç aliyoruzdur” seklinde konustu.



“Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupasi hedefimiz var”

Kupayi Trabzon’a getirmek istediklerini vurgulayan Özdemir, “Uzun süredir üçüncülük ve Türkiye kupasi hedefimiz var. Hep birlikte bu iki hedefe kenetlenmis durumdayiz. Kupayi gerçekten Trabzon’a getirmek istiyoruz. Getirecegiz de insallah” diye konustu.



“Seneye ne olacak bakalim hayirlisi diyelim”

Trabzonspor’da sezon sonu kiralik sözlesmesi sona erecek Berat Özdemir kariyeri ile ilgili soruya, “Kiralik veya burada bonserviste bulunmam gerçekten benim için önemli degil. Trabzonspor armasi ve formasi ile sahada oldugum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Seneye ne olacak bakalim hayirlisi diyelim” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA