Minik Sporcular, Voleybol Senliginde Bulustu

Mugla’nin Bodrum ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kapsaminda Bodrumspor bünyesinde yer alan voleybol alt yapisindaki 150 minik sporcu voleybol senliginde bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan senlikte, çocuklar eglenceli dakikalar yasadi.



Bodrumspor voleybol bransinin alt yapisinda yetisen 150 minik sporcu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kapsaminda voleybol senliginde bir araya geldi. Minik sporcular egitmenler esliginde voleybol oynarken o anlarda renkli görüntüler yasandi. Bodrumspor heyeti 150 minik sporcuya madalya takdim ederek, tisört hediye etti.

Çocuklarin eglenmesi için bu senligi düzenliyoruz

Yapilan etkinlikle ilgili konusan Bodrumspor Baskani Hadi Türk, “Atatürk’ün çocuklarimiza armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutluyorum. Voleybol Senliginin bu yil 2’incini düzenliyoruz. Çocuklarimizin 23 Nisanda biraz olsun eglenmeleri ve aktivitede bulunmalari için bu senligi düzenliyoruz. Minik sporcularimiza madalya ve tisört takdim ettik. Belediye ile koordineli düzenliyoruz burada voleybola ilgiliyi arttirmayi amaçliyoruz. Katilimlarindan dolayi kizlarimiza ve velilerimize tesekkür ederim. Bodrumspor’da suan 14’üncü yilim ve çiçegi burnunda baskanim ve bu ilk etkinligim. Voleybolda ilk senemizde mükemmel bir basari yakaladik. Kadinlar voleybol 1’inci liginde ilk senemizde Play-Off oynadik, olmadi ama tabi ki de pes etmiyoruz. Bizim mottomuz her zaman asla vazgeçme ve biz mücadeleye devam ediyoruz. Ayaklarimizi yere saglam basarak altyapimizi da gelistirerek Sultanlar Ligine çikip kalici olup Avrupa’da ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Velilerimiz hocalarimizdan ve imkanlarimizdan çok memnunlar. Imkanlarimizi daha da gelistirecegiz, sporcularimiza ve velilerimize daha güzel sartlar sunacagiz. Bodrum bu is için çok müsait ve sporun birçok bransinda variz” dedi.



Binnaz Karakaya Kapali Spor Salonunda yapilan organizasyona Bodrumspor Baskani Hadi Türk, Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Kiliç, Mehmet Dagoglu, Murat Önder, Ogün Yildiz, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Riza Karakaya, Kanat Özsert, Bodrumspor Voleybol Antrenörü Adnan Kistak ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA