Kayseri'den Milli Takima 13 Sporcu Gitti

Kayseri Muaythai Takimi 16-21 Nisan tarihlerinde Antalya Kemer’de yapilan Türkiye Sampiyonasi’nda 13 altin, 5 gümüs, 6 bronz madalya olarak sampiyonaya damgasini vurdu. Iller siralamasinda birinci olan Kayseri, 13 sampiyon sporcusunu milli takima göndermenin gururunu yasadi.



Bekir Özer Türkiye Gençler, U23 ve Elite Büyükler Sampiyonasi’nda illerin basari siralamasinda 1. Kayseri, 2. Istanbul, 3. Adana, 4. Gaziantep, 5. Ankara oldu. Muaythai Federasyonu Kayseri Il Temsilcisi Fatih Kagan Ulu, Türkiye sampiyonasi öncesi Bölgeler Muaythai Sampiyonasi’nda önemli bir sonuç elde eden Kayseri Muaythai takiminin Türkiye Sampiyonasinda da basarisini katlayarak sürdürmesinin kendilerini çok mutlu ettigini söyledi.

Ulu, “Bu basarinin arkasindaki en büyük unsur Kayseri Muaythainin yillardir bir aile olmasi. Yillardir olusan bu birlik ve beraberlik bizim basarilarimizi kat ve kat artiriyor. Il içerisinde yaptigimiz organizasyonlarla sporcularimizin tecrübesini artirmaya çalistik. Her maç bir tecrübe düsturu ile sporcularimizin tecrübelerini artirdik. Bu tecrübelerle ulusal ve uluslararasi sampiyonalarda kazandigimiz basarilarla dogru yolda oldugumuzu bir kez daha kanitlamis olduk. Milli takimlarda yarismayi hak etmis 13 sporcumuz sehrimizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edecek. Çalismalarimiza disiplinli bir sekilde araliksiz devam ediyoruz. Türkiye Sampiyonasinda tek yürek olup sporcularimizin maçlarinda taktik sorumlulugu üstlenen Antrenörlerimiz Göksel Cingöz, Bilal Atille, Adem Karakas, Ibrahim Mortas, Hakan Büyükçekiç, Nazim Yorulmaz, Mehmet Akif Seyfi, Kevser Bilgin, Sakir Kaymaz, Yücel Haspolat, Menderes Koyuncu, Yasar Cuma Kiliç, Ümit Hançer Hocalarima, takimin yaninda bulunan Fatih Gencebay ve velilerimize tesekkür ediyorum’ dedi.

Öte yandan, Fatih Kaan Ulu, sampiyona öncesi profesyonel WMC sertifika programina katilarak, basarili olan Kayseri Bölgesi Uluslararasi Hakemleri Osman Mutlu, Ahmet Devedasi, Hüseyin Gazi Sönmez’i tebrik etti.

Kaynak: İHA