Yalova Süper Amatör'de Sezon Sona Erdi

Yalova Süper Amatör Küme’de sezon hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Ligde sampiyonluga Yalovaspor ulasirken düsen ekipler ise Hersekspor ve Yenimahallespor oldu.

Hersekspor, Çinarcik Belediyespor’a hükmen yenilerek 15 puanla ligden düserken, Çinarcik Belediyespor ise 27 puanla yedinci sirada sezonu tamamladi. Yalova Amatör 1 Nolu Saha’da Kurtköyspor ile Yalova Esenköyspor arasindaki mücadelede ise Kurtköyspor 2-1’lik skorla galip gelerek 25 puanla sekizinci sirada sezonu tamamladi. Yalova Esenköyspor ise 23 puanla onuncu sirada yer aldi.

Tasköprü Gökhan Güney Sahasi’nda haftanin bir diger karsilasmalari Tasköprüspor ile Çiflikköy Belediyespor arasinda oynandi. Tasköprüspor, Çiflikköy Belediyespor’u 4-0 yenerek 25 puanla dokuzuncu sirada yer aldi. Çiflikköy Belediyespor ise 27 puanla altinci sirada sezonu tamamladi.

Tavsanli Sahasi’nda Negmar Tavsanli Belediyespor ile Yalova Yenimahallespor kozlarini paylasti. Negmar Tavsanli Belediyespor ile Yalova Yenimahallespor arasindaki maçta 5-2’lik skorla Negmar Tavsanli Belediyespor galip gelerek 56 puana ulasti ve ikinci sirada sezonu tamamladi. Yalova Yenimahallespor ise 22 puanla ligden düstü.

Yalova Atatürk Stadi’nda oynanan Yalovaspor, Safranspor maçinda Yesil-Kirmizilar rakibini 5-2 yenerek sezonu 66 puanla zirvede bitirerek sampiyonluga ulasti. Safranspor ise 27 puanla besinci sirada sezonu kapatti. Tesvikiye Sehit Mehmet Yurddas Sahasi’nda Sugören Gençlerbirligi’ni agirlayan Tesvikiye Belediyespor 3-1 galip gelerek 31 puana ulasti ve üçüncü sirada sezonu tamamladi. Sugören Gençlerbirligi ise 30 puanla dördüncü sirada yer aldi.

Kaynak: İHA