Mustafa Gürsel Açiklamasi 'Hakem Bu Oyunun Agirligini Kaldiramadi'

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, saha içerisinde alinan kararlarin teknik ekip ve oyuncularin belki de tüm hayatini etkiledigini savunarak, “Hakem bu oyunun agirligini kaldiramadi” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda Kocaelispor, deplasmanda karsilastigi Ümraniyespor’a 1-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Buraya kazanmak için geldik. Kazanacak kadar da pozisyona girdik. Oyun anlaminda her maç gelisim göstermeye devam ediyor. Fakat bu maçta girdigimiz pozisyonlari degerlendirememek bizi üzdü. Hakem tarafina deginecek olursak ben yönetimini begenmedim. Golden önce ki pozisyonda düdügü agzina götürdü ama çalmadi. Son saniyelerde yayin önünde rakip yine oyuncumuzun sirtina basarak kafaya çikti. Alinan sonucu tamamen buna baglamak istemiyorum. Hakem bu oyunun agirligini kaldiramadi. Yönetim anlaminda begenmedim. Bunun sonucunu bütün camia çekiyor. Bizim ve tüm oyuncularimizin hayatini etkileyen bir olay” diye konustu.

Play-off’a 3. olarak kalmak istediklerini söyleyen Mustafa Gürsel, “Biz girdigimiz pozisyonlari degerlendirseydik, bunlari konusmayacaktik. Oyun bizim hakimiyetimizde oynandi fakat istedigimiz sonucu alamadik. Play-off’a 3. olarak kalmak istiyoruz. Son maça kadar 3.’lügü kovalayacagiz. Bu takim çikmak için elinden geleni yapacaktir. Kimsenin süphesi olmasin. Daha çok isteyerek, daha çok çalisarak istedigimizi elde edecegiz” seklinde konustu.

Basin toplantisi devam ederken toplanti salonunda müzik çalmaya basladi.

Bu duruma sinirlenen Teknik Direktör Mustafa Gürsel ve ekibi, salonu terk etti.

Kaynak: İHA