Kurumlararasi Futbol Turnuvasi Heyecani Devam Ediyor

Adalet Bakanligina bagli Kurumlar Arasi Zonguldak Futbol Turnuvasi Fener Sentetik Saha’da Zonguldak merkez Zonguldak Adliyepor ile Zonguldak Beycuma Cezaevispor Ile Devrek Açik Cezaevispor ile Zonguldak Cezaevispor arasina oynanan karsilasmalarla devam etti.

Bakanligina bagli kurumlar arasinda bu sene birincisi düzenlenen futbol turnuvasinin ikinci gününde takimlar rakip aglari havalandirmak için yogun çaba sarf etti. Bol gollü ve seyir zevki yüksek geçen müsabakalarla turnuvanin ilk haftasi tamamlanmis oldu.

Fener Sentetik Saha’da oldukça çekismeli geçen karsilasmalar nefes kesen görüntülere sahne oldu. Turnuvanin ikinci gününün açilis maçinda Zonguldak Adliyespor ile Zonguldak Beycumacezaevispor karsilasti. Günün ikinci karsilasmasinda ise Zonguldak Cezaevispor ile Devrek Açik Cezaevispor karsilasti.

Çekismeli anlarin yani sira Fair-Play örnegi hareketlerin yer aldigi karsilasmalarda heyecan bir an olsun düsmezken Hukukçu sporcular rakip aglari havalandirmak için ter döktü. Turnuvanin ikinci gününün açilis maçinda Zonguldak Adliyespor rakibi Zonguldak Beycumaspor’u 9-1 yenerek turnuvanin gruplardan çikmak için önemli bir galibiyet elde etti. Turnuvanin ilk haftasinin son karsilasmasinda ise Devrek Açikcezevispor ile Zonguldak Cezaevispor ile karsilasti. Temponun hiç düsmedigi karsilasmada Devrek Açikcezaevispor ile Zonguldak Cezaevispor 2-2 berabere kalarak puanlari kardes payi paylasti.

Adalet Bakanligi Kurumlar Arasi Zonguldak Futbol Turnuvasinin ikinci haftasinda Eregli Avukatlar- Zonguldak Adliyespor, Zonguldak Merkez Avukatlar-Zonguldak Cezaevispor, Zonguldak Beycumaspor- Zonguldak Hakimler Savcilar ve Alapli Adliyespor ile Devrek Açik Cezaevispor karsilasmalari oynanacak.

Kaynak: İHA