Kocaelili Atletler Bursa'dan Kupa Ile Döndü

Bursa’nin fethinin 698. yil dönümü dolayisiyla düzenlenen 16. Uluslararasi Tarihi Kent Kosusuna 37 sporcu ile katilan Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü, sehre kupa ile döndü.

Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nin Fethi Senlikleri kapsaminda düzenlenen 16. Uluslararasi Tarihi Kent Kosusu’na 15 ülkeden bin 154 profesyonel sporcu mücadele etti. Bursa’nin fethinin 698. yil dönümü dolayisiyla düzenlenen kosuda sporcular 15 kilometrelik parkurda yaristi. Kocaeli Masterleri Atletizm Spor kulübü de yarismaya 37 sporcu ile katildi.

Kiyasiya geçen mücadelede yarismayi yabanci uyruklu sporcular önde tamamlarken, Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü’nden 3 kadin sporcu da yas kategorilerine göre 3 kupa almayi basardi. Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü’nün erkek sporculari da önemli dereceler elden etti. Duygularini paylasan Kocaeli Masterleri Atletizm Spor Kulübü Baskani Binali Aslan, "Ilimizi en güzel sekilde temsil ettik. Türk atletizmine çok önemli katkida bulunduk. Bize destek veren Körfez Belediye Baskani Sener Sögüt’e ve sabahin erken saatlerinde yarismaya katilan tüm sporcu arkadaslarima tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA