Kemer'in Futbol Kulüpleri Tek Çati Altinda Birlesiyor

Kemer’de Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kemer Belediye Spor, Antalya 1. Amatör Bati Grubu’nda mücadele eden Kemer 2020 Futbol Kulübü ve Büyükler 2. Amatör Küme’de mücadele eden Yesil Kemerspor takimlari tek çati altinda birlesmeye hazirlaniyor.

Futbolda Kemer’i daha üst seviyelere çikarmak ve basari elde etmek amaciyla tek çati altinda toplanma karari alan kulüp baskanlari ve teknik heyet, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nu makaminda ziyaret ederek, fikir alisverisinde bulundu.

Ziyarette, Kemer Belediye Spor Kulüp Baskani ve Antrenörü Öner Karagün, Kemer 2020 Futbol Kulübü Baskani Özcan Balik, kulübün as baskani Ismail Özen, teknik menajer Cumali Balik, teknik direktörler Tayfun Yaz ve Melih Bildis, Yesil Kemerspor Kulübü Baskani Serhat Baysal ve kulüp yöneticisi Havva Özer yer aldi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Topaloglu, Kemer’deki futbol kulüplerinin tek çati altinda birlesme karari almalarindan dolayi mutluluk duyduklarini söyledi.



Kemer’in gençlerine sahip çikmak gerektigini ifade eden Baskan Topaloglu, “Alinan karar çok dogru bir karar. Bu konuyu ilerleyen günlerde tekrar görüsecegiz. Kulübün adi, yeni yönetim ve oyuncular gibi konularda fikir alisverisinde bulunacagiz. Kemer’imize hayirli olsun” dedi.

Ziyarette konusan kulüp baskanlari ise tek çati altinda birlestikten sonra olusturulacak olan kulübün onursal baskani olarak Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nu görmek istediklerini ifade etti.

Kulüp baskanlari, Kemer’de tüm futbol kulüplerine verdigi desteklerden dolayi Baskan Topaloglu’na tesekkür ettigini dile getirdi.

Baskan Topaloglu, ziyaret sonrasi kulüp baskanlari ve yöneticileri ile hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA