Karaman Havali Tabanca Ve Trap Takimi Mersin'den Madalyalarla Döndü

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü aticilik ve avcilik takimi sporculari İçel’de düzenlenen Havali Silahlar ve Trap 1. Bölgesel Egemenlik Kupasi yarismalarindan madalyalarla döndü.

Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu 2024 yili faaliyet programinda yer alan ve İçel’in ev sahipliginde düzenlenen Havali Silahlar ve Trap 1. Bölgesel Egemenlik Kupasi yarismalarina antrenörler Mehmet Aydin ve Ahmet Balkanci esliginde katilan Karaman ekibi her iki yarismada da dereceye girerek madalya kürsüsünde yer almasini bilgi. Ilk gün yapilan Havali Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupasi yarismalarinda büyük erkekler kategorisinde mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularindan Muhammet Mustafa Özanlayan altin madalyanin sahibi olarak Türkiye finali baraj puanini atti. Yine Karaman ekibinden genç kizlarda mücadele eden Erva Sayma, Türkiye baraj puanini atarak finallere katilmaya hak kazandi. Turnuvanin ikinci günün trap kategorisinde mücadele eden Karaman ekibi, yildiz erkeklerde Mehmet Emin Toker ve genç kizlarda Ceyda Özler ile altin madalyaya uzanirken, yildiz erkeklerde Salim Efe Seyhan ile gümüs madalyanin sahibi oldu. Genç erkeklerde Abdulsamet Bagci ise turnuvayi besinci sirada tamamlayan sporcu oldu.

İçel’de düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculari tebrik eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Karadeniz, “İçel’de düzenlenen havali silahlar ve trap yarismalarinda ilimizi temsil eden sporcularimiz gösterdikleri performans ile madalya kürsüsünde yer almasini bildi. Sporcularimizi göstermis olduklari gayret ve basaridan dolayi tebrik ediyorum. Elde ettikleri basarilarla bizleri gururlandirdilar. Antrenör ve sporcularimizi tebrik ediyor, Türkiye finallerinde basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA