Gökhan Karagöl Elestirilere Yanit Verdi!

Fenerbahçe ile sahasinda 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, sosyal medyadan takimi elestirenlere cevap verdi. Karagöl, “Bizim çikip serefimizle ve namusumuzla dün, bugün ve yarin da oynayacagimizi da her zaman söylüyoruz. Bu is sosyal medyada yazmayla, çizmeyle, itibarsizlastirmayla olmaz. Biz her zaman çikiyoruz, alnimizin teri ve namusumuzla oynuyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Fenerbahçe’yi konuk eden ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrilan Sivasspor’da Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, karsilasmanin ardindan stadyum çikisinda gazetecilerin sorularini yanitladi. Karagöl, “Bugün güzel bir müsabaka oldu. Bizim için de güzel bir müsabaka oldu. Tabii ki bizim hedefimiz galibiyetti ama maç beraberlikle bitti. 1 puan için teknik heyetimizi ve futbolcularimizi tebrik ediyoruz. Yillardir devam eden seviyesiz üsluplar, camiamiz ile ilgili yapilmis olan üsluplara dün, bugün ve yarin da gerekli cevabi sahada verdik. Biz serefimizle ve namusumuzla oynayan bir kulübüz. Ve herkesi de böyle olmaya davet ediyoruz. Herkes bizim ile ilgili konusurken yüz kere düsünecek bir kere konusacak. Onun için teknik heyetimiz ve futbolcularimizi cani gönülden tebrik ediyoruz. Aldiklari paralarin hakkini sonuna kadar verdiler. Alin terlerini sahada sergilediler. Kendilerini bir kere daha kutluyoruz. Sivasspor’a ve Sivas’a da bu beraberligi de armagan ediyoruz. Fenerbahçe’den 1 puan almak tabii ki önemliydi. Önümüzdeki haftalarda Avrupa hedefimizin devam etmesi için de bu maç bizim için çok önemliydi. Insallah önümüzdeki haftalarda da ayni performansla oynamaya devam edecegiz” diye konustu.



“Baskanimizin söyledigi seyler ortada”

Sosyal medyadan takimi elestirenlere cevap veren Karagöl, “Bizim için her maç ayni derecede önemli. 3 puan bizim için her zaman önemli. Bizim için rakibimizin ismi önemli degil. Bizim çikip serefimizle ve namusumuzla dün bugün ve yarin da oynayacagimizi da her zaman söylüyoruz. Baskanimizin söyledigi seyler ortada, kamuoyu da biliyor. Bu is sosyal medyada yazmayla, çizmeyle, itibarsizlastirmayla olmaz. Biz her zaman çikiyoruz, alnimizin teri ve namusumuzla oynuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA