Bülent Uygun Açiklamasi 'Keyifli Bir Maç Oldu'

Fenerbahçe ile sahasinda 2-2 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun maçin ardindan yaptigi açiklamada, “Onlarin istedigi gibi degil de bizim istedigimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldigi bir maç oldu” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Fenerbahçe’yi konuk eden ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrilan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Karsilasmayi degerlendirerek sözlerine baslayan Uygun, “Bizim açimizdan çok kritik kalan 6 haftada alacagimiz puanlar bizi Avrupa’ya götürecekti. Rakibimizin gücünü anlatmaya gerek yok. Elimizdeki kadro malum, Türkiye ligini en az bütçeli ikinci takimiyiz. Onlarin istedigi gibi degil de bizim istedigimiz gibi bir maç oldu. Gelenlerin izleyenlerin keyif aldigi bir maç oldu. Sosyal medyadakiler önce bir aynaya baksinlar. Ülkede artik sevgi, saygi kalmadi. Herkes elinden geldigi kadar isini yapmaya çalisiyor. Sivasspor olarak iyi mücadele ettik e 1 puan aldik. Futbolcu kardeslerimi tebrik ediyorum performanslarindan dolayi” dedi.



“Iftira atiyorlar”

Uygun, Fenerbahçe maçi öncesi sosyal medya üzerinden takimi ve kendisini argo kelimelerle elestirenleri sert dille yanit verdi. Uygun, “Sosyal medyadan anamiza küfür edenlere diyecek söz yok. Nasil saygiyi kaybettik inanamiyorum. Iftiralar atiliyor. Herkes kendi camiasini yasiyor. Biz Sivaslilar Yigidolar aslan gibi duruyoruz. Benim devlet ile yaptigimi herkes biliyor. Sosyal medyadan bizi linçleyenlere tazminat davasi açacagiz. Biz aslinda insanlarin elestirilerinden sikinti duymuyoruz. Yalan haber yapan gazeteciler var. Bazi kisiler bu haberlerden dolayi bize küfür ediyorlar. Sonra bize ben yapmadim çocugum yapti diyerek savunuyorlar. Ben kimseyi affetmem sosyal medyadakiler trol. Beni herkes taniyor, ben tazminat davasi açiyorum ve parayi alip bagisliyorum bu parayi. Para alip inadina yalan haber yapiyorlar. Biz bunu düzeltemeyiz. Bu isin sonu iyi degil. Sahte hesaplar açiyorlar” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA