Akhisarspor Amatöre Düstü

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Akhisarspor, ligin bitimine bir hafta kalan evinde Erbaaspor’a yenilerek amatöre düstü. Uzun yillar Süper Lig’de mücadele veren, Ziraat Türkiye Kupasi, Süper Kupa gibi bir çok kupayi müzesinde bulunduran ve UEFA Kupasi’nda da mücadele etmis olan Akhisarspor, önümüzdeki sezonda amatör kümede mücadele verecek.

Akhisarspor, TFF. 3. Lig 3. Grup 29. haftasinda ikinci sirasinda yer alan Erbaaspor’u konuk etti. Karsilasmanin ilk golünü 22. dakikada Erbaaspor’dan Atalay Yildirim kaydetti.

Akhisarspor, 26. dakikada Bertug Uz’un ayagindan kazandigi golle cevap verirken, konuk ekip ise 34. dakikada Emirhan Çavus, 35. dakikada Alperen Dogan ve 45. dakikada Atalay Yildirim golleriyle ilk devreyi 4-1 önde kapatti.

Karsilasmanin 71. dakikasinda Erbaaspor’dan Berat Yaman takimini 5-1 üstünlüge tasiyan golü kaydetti.

Bu golün hemen ardindan 73. dakikada Tahsin Hacimustafaoglu durumu 6-1 yapti. Akhisarspor’da 87. dakikada Bora Yilmaz attigi golle skoru belirledi ve müsabaka 6-2 sona erdi.

Erbaaspor karsilasmasi sonrasi uzun yillar Süper Lig’de mücadele veren, Ziraat Türkiye Kupasi, Süper Kupa gibi bir çok kupayi müzesinde bulunduran ve UEFA Kupasi’nda da mücadele etmis olan Akhisarspor, profesyonel liglere veda etti.

Akhisarspor, önümüzdeki sezonda amatör kümede mücadele verecek.

Kaynak: İHA