Abdullah Avci, Kariyerine Türkiye Kupasi Ile Taçlandirmak Istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bordo-mavili takimdaki basarili kariyerini Türkiye Kupasi ile taçlandirmak istiyor.

Kulüp düzeyinde 10 yila yaklasan Basaksehir kariyerinin ardindan kisa süren Besiktas macerasi sonrasi Trabzonspor’un basina geçen Teknik Direktör Abdullah Avci, bordo-mavili takimda teknik adamlik kariyerinin en büyük basarilarina imza atti.

60 yasindaki Avci, bir Süper Lig sampiyonlugu ve iki Süper Kupa elde ettigi Trabzonspor’la bu kez Türkiye Kupasi’ni kazanarak teknik adimlik kariyerini bir kupayla daha taçlandirmayi hedefliyor.

Hedefe dogru

Trabzonspor’un basina geldigi ikinci dönemde Trendyol Süper Lig’de üçüncülük hedefi ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda ise kupa hedefi koyan Avci, hedefe dogru ilerliyor. Ligde bitime 5 hafta kala 55 puan ile üçüncü sirada yer alan bordo-mavililerin en yakin takipçisi ise 51 puani bulunan Besiktas.

Ziraat Türkiye Kupasi’nda da Fatih Karagümrük ile 24 Nisan Çarsamba günü Trabzon’da karsilasacak olan bordo-mavililer, ilk maçta avantajli skor elde etmeyi hedefliyor. Bu mücadelenin rövansi 8 Mayis Çarsamba günü Istanbul’da oynanacak.

Kaynak: İHA