Yalovaspor Sampiyonluk Kupasini Kaldirdi

Süper Amatör Küme’nin heyecan dolu son haftasinda Yalovaspor, ev sahibi oldugu maçta Safranspor’u 5-2 maglup ederek sezonu 66 puanla zirvede tamamladi.

Süper Amatör Küme’nin nefes kesen final maçinda Yalovaspor, sahasinda Safranspor’u konuk etti. Yalova Atatürk Stadyumu’nda gerçeklesen mücadelede Yesil Kirmizililar, rakibini etkileyici bir performansla 5-2 maglup ederek sezonu 66 puanla tamamladi. Karsilasmanin kahramanlari arasinda, 10-40. dakikalar arasinda Ege Kartal Kotaz, 29. dakikada Mazlum Basaran, ve 34. dakikada Ahmet Yusuf Ipekçi’nin attigi goller dikkat çekti. Yalovaspor’un galibiyet golünü ise 72. dakikada Yusuf Turan kaydetti.

Rakip takimin skora katkisi ise 45. dakikada Arif Yildiz’in attigi gol ve 76. dakikada Yildiray Ilmaz’in penalti golüyle geldi. Yalovaspor’un basarili teknik direktörü Faruk Yigit ve futbolculari, sampiyonluk kupasini kaldirmak için sahneye çikti. Törene, Il Genel Meclis Baskani Hasan Soygüzel, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Tamer Erbul ve Asbaskani Osman Gençtürk’ün yani sira Futbol Il Temsilcisi Gökhan Güngör katilim gösterdi. Yalovaspor’un elde ettigi bu büyük basari, taraftarlarina gurur yasatti.

Kaynak: İHA