Sivasspor Çikisini Sürdürmek Istiyor

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Fenerbahçe’yi agirlayacak olan Sivasspor, ligdeki çikisini sürdürmek istiyor.

Sivasspor, Süper Lig’in 33. haftasinda sahasinda Fenerbahçe ile karsi karsiya gelecek. Ligde oynadigi 32 maçta 10 maglubiyet, 11 beraberlik ve 11 galibiyet alan kirmizi-beyazli ekip, 32 hafta sonunda 8. sirada kendine yer buldu. Yigidolar 33. haftada Sivas’ta oynayacaklari Fenerbahçe maçini kazanip 2 maçlik galibiyet serisini 3 maça çikartarak ligde üst siralara tirmanmayi hedefliyor.

Sivasspor’da 4 eksik

Kirmizi-beyazli takimda Fenerbahçe maçi öncesi 4 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatligi bulunan Hakan Arslan, Azizbek Turgunboev ile milli takim kadrosunda yer alan Emre Gökay, sari kart cezalisi Charis Charisis Fenerbahçe maçinda forma giyemeyecek.

5 futbolcu sari kart sinirinda

Bu maç öncesi Sivasspor’da 5 futbolcu sari kart ceza sinirinda yer aliyor. Kirmizi-beyazlilarda defans oyuncusu Caner Osmanpasa, Achilleas Poungouras, sol bek Ugur Çiftçi, forvet Fode Koita ve kaleci Ali Sasal Vural, Fenerbahçe maçinda sari kart ceza sinirinda bulunan futbolcular. Bu isimler Fenerbahçe mücadelesinde sari kart görmesi halinde bir sonraki hafta Konyaspor maçinda görev yapamayacak.

Kaynak: İHA