Serkan Özbalta Açiklamasi 'Ayaklarimizin Yere Saglam Basmasi Gerekiyor'

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ligin bitimine üç hafta kaldigini belirterek, “Ayaklarimizin yere saglam basmasi gerekiyor” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasinda Çorum FK, sahasinda Adanaspor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Serkan Özbalta, her iki takim içinde önemli olan son düzlüge girildigini söyledi.

Ligin bitimine üç hafta kaldigina dikkat çeken Özbalta, “Adanaspor’un da bizimle birlikte puana ihtiyaci var. Biz yukari yükselmek, onlar da bulunduklari konumu korumak istiyorlar. Hem oyun anlaminda hem de mücadele anlaminda iyi olmak zorundayiz. Güzel skorlar alinmasi basta camiamiz olmak üzere herkesi memnun ediyor” diye konustu.



"Onlara galibiyet hediye ettigimiz için mutluyum"

Maça iyi basladiklarini ve erken bir gol bulduklarini anlatan Özbalta, “Golden sonra birkaç tane daha net pozisyon bulduk. Geraldo’nun sakatligiyla birlikte erken bir degisiklik oldu. Sonrasinda maç ortada geçti. Son bölümde de düsme hattinda olan oldugu için risk alarak üzerimize gelen bir Adanaspor vardi. Hem oyunu tutabilme adina hem ön tarafa daha hizli gidebilme adina maçi bitirmesini bildik. Ikinci buldugumuz gol çok güzel oldu. Bizi rahatlatti. Seyircimiz çok iyiydi. Çok tesekkür ederim. Bir sehirde takima seyircisinin nasil etki ettigini bugün gösterdiler. Onlara galibiyet hediye ettigimiz için mutluyum. Ayaklarimizin yere saglam basmasi gerekiyor. Üç maçimiz var. Ikili averaj var. Yarin Erzurumspor müsabakasina hazirlanacagiz. Maç maç bakacagimiz periyoda girdik. 12 Mayis’ta insallah arzu ettigimiz noktada oluruz” diye konustu.



"Insallah üçüncü bitirirsek takimi finale en iyi sekilde hazirlariz"

Bir basin mensubunun “Play-off finaline direkt gitmeyi mi yoksa eleme maçlariyla mi gitmeyi istersiniz?” sorusuna Özbalta, “Eksileri ve artilari var. Tabii ki üçüncü olmayi istiyoruz. Koca bir sezon geçiriyorsunuz. Yipranma payi yüksek. Görüyorsunuz Ozan Sol geçtigimiz haftaki sakatligi 5 ayina mal olacak. Bu hafta Geraldo. Oyunculara yük bindikçe yipraniyorlar. Havalarinda isinmasiyla beraber 3-5 maçi böyle geçirecek. O yükü üzerinden alma bakiminda üçüncülük önemli. Su an çok erken ama insallah üçüncü bitirirsek takimi finale en iyi sekilde hazirlariz” dedi.

Kaynak: İHA