Selçuk Inan Açiklamasi 'Zorluk Derecesi Çok Yüksek Maçlardan Birini Kazandik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk Inan, 2-0 kazandiklari Kasimpasa maçinin ardindan, "Zorluk derecesi çok yüksek maçlardan birini kazandik" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Kasimpasa’yi konuk etti. Gaziantep ekibi, zorlu karsilasmayi Maxim ve Arda Kizildag’in attigi gollerle 2-0 kazanarak puanini 34 yükseltti. Bu sonuçla haftalar sonra düsme hattindan yukari çikan Gaziantep FK rahat bir nefes aldi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk Inan, maç sonu düzenlenen basin toplantisinda galip geldikleri için mutlu olduklarini söyledi.



Maçla ilgili degerlendirmelerde bulunan Selçuk Inan, "Artik her maç final. zorluk derecesi çok yüksek maçlardan birini oynadik. Yönetim, futbolcu, taraftar ve teknik heyet olarak birlikte bu maçi kazandik. Özellikle gayretleri için futbolcularimi tebrik ediyorum. Kazandigimiz için mutluyuz" diye konustu.



"Son 5 maç var, biz 15 puanin hepsine talibiz"

Kalan maçlarin çok zor oldugunu ve bu maçlarin hepsini kazanarak ligde kalmak istediklerini de vurgulayan Selçuk Inan, "Son 5 maç var, biz 15 puanin hepsine talibiz. Alabildigimiz kadar çok puan almak istiyoruz. Su anda alt bölgede puanlar birbirine çok yakin. O yüzden her maçi kazanma anlayisiyla çikiyoruz maçlara. Önümüzde Trabzon maçi var. O maçi da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bundan sonra hiçbir takim için ve bizim için de kolay maç yok" ifadelerini kullandi.

"Oyuncular biraz çocuk gibidir, bu gibi durumlarda destek beklerler"

Oyuncularin taraftardan destek görünce performanslarinin daha yüksek oldugunu da vurgulayan Inan, "Bir önceki iç saha maçinda yasanan olumsuzluklar bizi biraz üzmüstü. Ben de bu sahalardan geliyorum. Oyuncular biraz çocuk gibidir, bu gibi durumlarda destek beklerler ve yaninda birilerini isterler. O yüzden bu gibi tepkiler olmayinca bugünkü gibi güzel ve aidiyeti yüksek performanslar oluyor" diye konustu.

Kaynak: İHA