Sampiyon Kepezspor Kupasini Aldi

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kepezspor geçtigimiz hafta sampiyonlugunu ilan ederken, sahasinda karsilastigi Ayvalikgücü karsilasmasinin ardindan kupasini aldi.

Kepezspor önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek. Sampiyon Kepezspor sahasinda Ayvalikgücü maçinin ardindan kupasina kavustu. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kepezspor geçtigimiz hafta Mardin 1969 deplasmanindan aldigi 3 puan ile matematiksel olarak sampiyonlugunu ilan etmisti. Ayvalikgücü Belediyespor ile bugün evinde karsilasan Kepezspor karsilasmayi 3-2 kaybetti.

Karsilasmayi Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Kepezspor Futbol Baskani Ismail Iltemir, Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe ve protokol takip etti. Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün fotografinin bulundugu ve #MESUTKOCAGÖZYALNIZ DEGILDIR tisörtü ve Kepezspor atkisi protokol koltugunda yer aldi. Taraftarlarin da giydigi tisört ile Kocagöz’e destek sloganlari atildi. Ayvalikgücü karsilasmasinin son düdügün çalmasiyla futbolcular ve teknik heyet sampiyonlugu doyasiya kutladi. Kutlamada kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular tek tek anons edilerek saha içinde kurulan platforma davet edildi. Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Kepezspor Futbol A.S Baskani Ismail Iltemir, Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe ve kulüp yöneticilerinin katilimiyla madalya takdimi gerçeklesti. Son olarak anons edilen takim kaptani Deniz Keskinin sahneye gelmesiyle sampiyonluk kupasini havaya kaldirdi. Kepezspor önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de ter dökecek.

Kaynak: İHA