Kastamonu Belediyespor, Konyaalti Belediyespor'u Konuk Edecek

Türkiye Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, Konyaalti Belediyespor’u konuk edecek.

Türkiye Hentbol Kadinlar Süper Ligi 21. hafta mücadelesinde Kastamonu Belediyespor, Konyaalti Belediyespor ile karsilasacak. Mücadelede 22 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Milli maçlar ve Ramazan Bayrami sebebiyle ara verilen Türkiye Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nde maçlar tekrar basliyor. Kastamonu Belediyespor, play-off siralamasinda Konyaalti Belediyespor ile Armada Praxis Yalikavak’i yenmesi durumunda ikinciligi garantileyecek ve ligi üçüncü sirada bitirecek takim ile eslesecek.

Serpil Iskenderoglu: "Hem Konyaalti’ni hem de Yalikavak’i yenmek istiyoruz"

Müsabaka ile ilgili Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulunan Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil Iskenderoglu, "Ligimize milli maç arasinin ardindan Ramazan Bayrami arasi da girdi. Takimimizdaki 7 oyuncuyu milli takima gönderdik. Bunlarin yani sira sakatlarimiz bulunuyor. Hem sakatlarimizin iyilesmesi hem de milli takima giden oyuncularimizin dönüs yapmasiyla takimdaki bütünlügü ancak saglayabildik. Bizler de vakit kaybetmeden yogun bir sekilde antrenmanlara basladik. Pazartesi günü Konyaalti Belediyespor ile saat 16.00’da maçimiz olacak. Konyaalti Belediyespor ile oynayacagimiz maçin bizler için siralama açisindan önemi büyük. Ondan sonraki haftada Yalikavak ile oynayacagiz. Bu iki maçi da kazanirsak siralamada ikinciligi garantilemis olacagiz. Akabinde de play-off’lara katilarak ev sahipligi avantajini da elde etmis olacagiz. Tabii ki Kastamonu’da her zaman evimizde oynamak bizler için avantajli olacaktir. Seyircimizin karsisinda iyi sonuçlar aliyoruz. Bu yüzden her iki maçi da kazanmak istiyoruz. Bizim için zorlu olacak, Konyaalti Belediyesi su anda lider durumda bulunuyor. Yalikavak’da bizden sonra üçüncü sirada yer aliyor. Bu iki maçi kazanmak için tabii ki taraftarimizin, yeni seçilmis belediye baskanimiz Hasan Baltaci’nin, halkimizin, yöneticilerimizin, bize gönül veren bizleri destekleyen herkesin yanimizda olmasini istiyoruz. Onlari maça davet ediyoruz" dedi.



Betül Yilmaz: "Toplayacagimiz puanlarla play-off serisinde yerimizi korumak istiyoruz"

Kastamonu Belediyespor’un basarili oyuncusu Betül Yilmaz ise, "Milli takim maçlari için ligimize ara vermistik. Tekrar dönüyoruz. Ligi bitirmek için artik son iki maçimiz kaldi. Konyaalti ile Yalikavak ile karsilasacagiz. Bu maçlardan toplayacagimiz puanlarla play-off serisinde yerimizi korumak istiyoruz. Simdi sezonun sonu ve su anda en yogun dönemi oluyor. Ardindan 4-5 Mayis’ta Türkiye Kupasi’nda oynayacagiz. Hazirliklarimizi bu maçlara yönelik yapiyoruz. Haziriz, umuyoruz ve bu sezonun basinda basladigimiz hedeflere sezonun sonunda ulasip, mutlu bitiririz. Moralimiz yüksek, antrenmanlarimiz agir geçiyor, yorgunuz biraz. Onun disinda moralimiz yüksek, hedefe odaklanmis durumdayiz. Konyaalti’ni yendigimiz taktirde çok rahat edecegiz. Umarim maçta her sey istedigimiz gibi olur ve maçin kazanani oluruz. 22 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Kastamonu Merkez Spor Salonu’na herkesi davet ediyoruz. Ekranlari basinda da bizleri izlemek isteyenler lütfen onlar da bizleri desteklesin. Birlikte kazanalim, birlikte basaralim" diye konustu.

Kaynak: İHA