Ibrahim Üzülmez Açiklamasi 'Bizim Adimiza Tek Eksik Olan Sonuçtu'

Pendikspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, Galatasaray’a karsi iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim adimiza tek eksik olan sonuçtu" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Pendikspor deplasmanda mücadele ettigi Galatasaray’a 4-1 yenildi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Pendikspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, "Üzüntülüyüz. Bugün rakibimize karsi iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Hafta içindeki çalismalarimizda ofansif anlamda yetenekli ve üretken bir takim karsi oynayacagimizi biliyorduk. Daha dirençli ve temasli oynamamiz gerektigini söyledik. 30-35 dakika içerisinde rakibe alan vermeyen, gol pozisyonu vermeyen ve dirençli bir takim olmaya çalistik. Üzüldügüm noktalardan biri, geldigimiz noktada çok fazla dokunuslar yaptik. Oyun gücünü ortaya çikardi. Sonuç alamiyoruz ve üzülüyoruz. Sampiyonluga oynayan bir takima karsi 0-0’ken öne geçebilirdik. 2-0 geriye düstük, ikinci yari 2-2 olabilecek pozisyonlarimiz var. Karsimizda ofansif anlamda yetenekli ve çabuk oyuncular var. Ben oyuncularimla gurur duyuyorum. Biz atamadigimiz zaman, eksik yakalandigimiz aman rakip onu affetmiyor. Herkes Pendikspor’un oyun gücünü olusturdugunu söylüyor. Siralama olarak daha yüksekte olmamiz gerekiyor. Çiktigimiz her maçta her takima karsi basa bas oynadik. Bizim adimiza tek eksik olan sey sonuçtu. Oyuncularimla gurur duyuyorum, elinden gelen gayreti gösterdiler. Galatasaray’i tebrik ediyorum. Oyuncularimi da verdikleri mücadeleden dolayi tebrik ediyorum" diye konustu.

Üzülmez, maçta sakatlanan forvet oyuncusu Umut Nayir’e kramp girdigini, ciddi bir sakatligi olmadigini söyledi.



Süper Lig’de gelecek hafta oynayacaklari sahalarinda oynayacaklari Kayserispor maçinin final niteliginde oldugunu ifade eden Ibrahim Üzülmez, "Bizim için çok önemli bir maç var. Kazandigimizda rakiplerimizle aradaki farki kapatip son haftaya kadar bu yarisi devam ettirmek istiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA