Hakim, Savci Ve Avukatlar Futbol Turnuvasinda Ter Döktü

Adalet Bakanligi’na bagli kurumlar arasi Zonguldak futbol turnuvasi Fener Sentetik Saha’da Zonguldak Hakimler ve Savcilar ile Kdz. Eregli Avukatlar arasinda oynanan karsilasma ile basladi.

Bu yil ilki düzenlenen futbol turnuvasinin açilis maçina Zonguldak Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan, Idare Mahkemesi Baskani Halil Onur, Baro Baskani Türker Kapkaç, Gençlik ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel ile çok sayida Hakim, Cumhuriyet Savcisi, Avukat ve adliye personeli ilgiyle izledi.

Oldukça çekismeli geçen karsilasmalar nefes kesen görüntülere sahne oldu. Turnuvanin açilis maçinda Zonguldak Hakimler Savcilar takimin rakibi Kdz. Eregli Avukatlar takimi oldu. Turnuvanin ikinci karsilasmasinda ise Alapli Adliyesi takimi Zonguldak Avukatlari ile karsilasti.

Yani sira fair play örnegi hareketlerin de yer aldigi karsilasmalarda heyecan bir an olsun düsmezken hukukçu sporcular rakip aglari havalandirmak için ter döktü.

Turnuvanin açilis maçinda etkili olan yagmur yagisi heyecani engelleyemezken Zonguldak Hakimler ve Savcilar Takimi rakibi Kdz. Eregli Avukatlari 6-4 yenerek turnuvanin ilk galibiyet alan takimi oldu. Turnuvanin ikinci karsilasmasinda ise Zonguldak Merkez Avukatlari Alapli Adliyesi ile karsilasti. Temponun hiç düsmedigi karsilasmada Zonguldak Merkez Avukatlari rakibi Alapli Adliyesini 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.

Adalet Bakanligi Kurumlar Arasi Zonguldak Futbol Turnuvasinin ikinci gününde ise Zonguldak Adliyespor ile Beycumaspor karsilasmasi ile baslayacak ve Zonguldak Cezaevispor ile Devrek Açik Cezaevispor maçi ile tamamlanacak.

Kaynak: İHA