Galatasaray'da 2 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadiklari Alanyaspor müsabakasinin 11’ine göre Pendikspor karsisinda 2 degisiklik yapti.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasinda Galatasaray evinde Pendikspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Alanyaspor maçinin 11’inde 2 degisiklik yapti. Buruk; Serge Aurier ile Kerem Aktürkoglu’nun yerine Kaan Ayhan ile Hakim Ziyech’e görev verdi. Portekizli futbolcu Sergio Oliveira ise teknik heyet karariyla kadroda yer almadi.

Galatasaray karsilasmaya; Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakci, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Baris Alper Yilmaz ve Mauro Icardi 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise, Günay Güvenç, Eyüp Aydin, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoglu, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Tete, Tanguy Ndombele, Serge Aurier ve Carlos Vinicius bekledi.

Tribünler doldu

Bu sezon iç saha maçlarinda takimini yalniz birakmayan Galatasaray taraftarlari, Pendik karsilasmasinda da tribündeki yerini aldi. RAMS Park tribünlerini dolduran sari-kirmizililar, yaptiklari tezahüratlarla futbolculari karsilasmaya hazirladi.

Pendikspor taraftarlari da deplasman tribününde kendilerine ayrilan bölümü doldurdu.

Kaynak: İHA