Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Sampiyonluk Kupasini Kaldirdi

Sultanlar Ligi final serisi besinci maçinda Eczacibasi’ni 3-0 maglup ederek seride 3-2 öne geçen Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, sampiyonlugunu ilan etti. Ligde 7. sampiyonluguna ulasan sari-lacivertliler, sampiyonluk kupasini düzenlenen törenle aldi.

Fenerbahçe Kadin Voleybol Takimi, Sultanlar Ligi final serisi besinci müsabakasinda Burhan Felek Voleybol Salonu’nda karsi karsiya geldigi Eczacibasi Dynavit’i 3-0 maglup edip, seride 3-2 üstünlük saglayarak 7. sampiyonluguna ulasti. Son sayinin alinmasiyla büyük cosku yasayan sari-lacivertli oyuncular, maçin ardindan düzenlenen törenle sampiyonluk kupasina kavustu. Fenerbahçeli oyunculara kupasini Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag, madalyalarini ise Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaskanlari Ahmet Göksu ve Selahattin Süleymanoglu takdim etti.

Baskan ve yönetim kurulu üyeleri de maçi izledi

Fenerbahçe Opet’in ev sahipliginde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçi Baskan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Simla Türker Bayazit, Bekir Irdem ve Ilker Dinçay da takip etti.

Maçin en degerli oyuncusu Vargas

Fenerbahçe Opetli oyuncu Melisa Vargas, müsabakanin en degerli oyuncusu (MVP) ödülünü aldi. Gizem Örge en iyi libero, en iyi orta oyuncu Eda Erdem Dündar, en iyi smaçör Ana Cristina, en iyi pasör çaprazi Tijana Boskovic seçildi. Final serisinde (100 km/h) en hizli servis kullanan oyuncu ödülünü Melissa Vargas kazandi.

Kaynak: İHA